Σάββατο , Νοέμβριος 17 2018
1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων 2018

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων 2018 | Από 24-6 έως 13-7-8 | Πρόγραμμα

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων 2018… Αυτό το καλοκαίρι αλλάζουμε το πολιτιστικό επίπεδο του Δήμου μας, με τη διοργάνωση του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Μετεώρων!

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων 2018Πολύ γνωστοί καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής προτίμησαν την Καλαμπάκα και το 1o Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων για τις φετινές τους περιοδείες και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού θα τραγουδήσουν όλες τις επιτυχίες τους στην πόλη μας, με φόντο το μαγευτικό τοπίο των Μετεώρων!

Με τη συμβολή του Δήμου Καλαμπάκας, τα εισιτήρια των συναυλιών θα είναι προσιτά (κυρίως στην προπώληση αλλά και για τους οικονομικά ασθενέστερους), ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να διασκεδάσουν και να τραγουδήσουν παρέα με τους φίλους τους, αλλά κυρίως μαζί με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Φιλοδοξούμε το φετινό Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων να αποτελέσει θεσμό για τον τόπο μας και περιμένουμε όλους να το αγκαλιάσετε.

Το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων, στο πλαίσιο του ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΕΧΝΗΣ 2018, είναι γεγονός.

Όλα τα ονόματα που θα πραγματοποιήσουν συναυλία στη Καλαμπάκα στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων

Από 24 Ιουνίου μέχρι 13 Ιουλίου, σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής θα έρθουν στην πόλη μας και θα μας δώσουν την ευκαιρία να τους απολαύσουμε και να τραγουδήσουμε μαζί τους αγαπημένα τραγούδια.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των συναυλιών:

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων 2018

  • 24 Ιουνίου: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Αύλειος Χώρος ΚΕΓΕ
  • 29 Ιουνίου: Παντελής Θαλασσινός – Βασίλης Σκουλάς , Αύλειος Χώρος ΚΕΓΕ
  • 5 Ιουλίου: Γιάννης Ζουγανέλης – Γιώτα Γιάννα – Διονύσης Τσακνής, Μουσικοθεατρική παράσταση «ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ», Αύλειος Χώρος ΚΕΓΕ
  • 7 Ιουλίου: Γεράσιμος Ανδρεάτος – Στέλιος Βαμβακάρης – Αφήγηση Αννα Μπιθικώτση, Μουσικοθεατρική παράσταση «Βαμβακάρης, Μπιθικώτσης … ο ρεμπέτης και ο σερ», Αύλειος Χώρος ΚΕΓΕ
  • 13 Ιουλίου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας

Ο Δήμος Καλαμπάκας εργάζεται συστηματικά για την επιτυχή διοργάνωση του 1ου Μουσικού Φεστιβάλ Μετεώρων. Με τη συμμετοχή όλων μας, θα επιτύχουμε να γίνει θεσμός και να υποδεχόμαστε κάθε χρόνο στην Καλαμπάκα αγαπημένους καλλιτέχνες.
Υπεύθυνη Φεστιβάλ: Μάγδα Κυρίτση, mkiritsi@kalabaka.org
www.kalabaka.org/MeteoraFestival
www.Facebook.com/MeteoraFestival

Η συνέχεια επί σκηνής….

1ο Μουσικό Φεστιβάλ Μετεώρων 2018