Επικαιρότητα

Αυτοσυστήθηκε ώς «πρώην κρατούμενος-μέλος εγκληματικής οργάνωσης»

Αυτοσυστήθηκε ώς «πρώην κρατούμενος-μέλος εγκληματικής οργάνωσης»…

Χρήστος Σταμόπουλος

Ο Τρικαλινός δικηγόρος Χρήστος Σταμόπουλος στη σημερινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ για το χρονικό της σύλληψής του…

Αρχικά αναφέρθηκε στο χρονικό της σύλληψής του που έγινε στα Δικαστήρια Τρικάλων και την διαδικασία της απλής προσαγωγής που εξελίχτηκε σε σύλληψη, περνώντας μια «οδύσσεια» όπως ο ίδιος αναφέρει: «Οδηγήθηκα στην Κα Ανακρίτρια διαφθοράς, που με σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως, μ’ άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους, επειδή ασκούσα καθόλα νόμιμη δικηγορία. Δεν υπήρχε η παραμικρή παρανομία εκ μέρους μου…».

Χαρακτηρίζει τη σύλληψή του ως «Λάθος», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τελικά λάθος ή λάθος με εισαγωγικά; και αν είναι λάθος χωρίς εισαγωγικά, ποιος ευθύνεται γι’ αυτό; Μόνο αυτοί που διέπραξαν τα παραπάνω, ή μήπως είναι βαθύτερα τα αίτια; Κι αν είναι λάθος με εισαγωγικά, ποιοι το αποφάσισαν αυτό το λάθος, γιατί το αποφάσισαν για μένα προσωπικά;…».

Συνεχίζοντας ο κ. Σταμόπουλος άφησε αιχμές για τον δικηγορικό σύλλογο Τρικάλων για την μη συμπαράστασή του μετά τη σύλληψή του. Επίσης, επέρριψε ευθύνες σε μερίδα των ΜΜΕ που αναφέρθηκαν στο πρόσωπό του με αρνητικά σχόλια.

«Ψευδοεπιχειρήσεις» χαρακτήρισε την κάθαρση για τα σκάνδαλα που επικαλείται η κυβέρνηση. Και άφησε αιχμές για πολιτικές σκοπιμότητες, καθώς ο ίδιος συμμετέχει σε κινήσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Ο κ. Σταμόπουλος είπε κι άλλα πολλά τα οποία κατέγραψε το trikalaola.gr (δείτε εδώ)

Στην αίθουσα υπήρχαν και άτομα που ήρθαν να συμπαρασταθούν τον κ. Σταμόπουλο.

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button