Παρασκευή , Νοέμβριος 16 2018
Αναρχικοί κρέμασαν πανό σε φρούριο και κεντρική πεζογέφυρα

Αναρχικοί κρέμασαν πανό σε φρούριο και κεντρική πεζογέφυρα

Αναρχικοί κρέμασαν πανό σε φρούριο και κεντρική πεζογέφυρα… Ενόψει της άφιξης του αρχηγού της χρυσής αυγής στα Τρίκαλα (το Σάββατο 11/11).

Μπορεί να έχουν ενταθεί τα μέτρα φύλαξης στα Τρίκαλα στο πλαίσιο σχεδιασμού για την αυριανή επίσκεψη του Γ. Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» στα Τρίκαλα, αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο για την «Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων».

Την τέταρτη έγινε αφισοκόλληση στο κέντρο της πόλης, επίσης χθες το βράδυ πετάχτηκαν τρικάκια που καλούσαν στην αντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία, και έγινε μια παρέμβαση στην πόρτα του κτιρίου οπου στεγάζονται τα γραφεία των φασιστών (που φυλάσσονται όλο το 24ωρο από μπάτσους) πετάχτηκαν τρικάκια και κολλήθηκαν αυτοκόλλητα.

Σήμερα (10/11)αναρτήσαμε πανό για λίγα λεπτά στο ρολόι που βρίσκεται στο φρούριο το οποίο είναι ιστορικό μνημείο και σύμβολο της πόλης.

Εκεί υπήρξε μια αντιπαράθεση με τον φύλακα του αρχαιολογικού χώρου ο οποίος προσπάθησε να κλειδώσει τους συντρόφους μέσα στο κτίριο και να καλέσει τους μπάτσους, το οποίο δεν κατάφερε τελικά να κάνει…

Έπειτα το πανό αναρτήθηκε στην κεντρική πεζογέφυρα των Τρικάλων.

Aντιφασιστική συγκέντρωση-πορεία 11/11 στις 5μμ στην Πλ. Ρήγα Φεραίου

ΠΗΓΗ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Τρικάλων