Το είδες αυτό ;

Ανασκόπηση το 2017 για τα Τρίκαλα σε ένα Φώτο-βίντεο

Ανασκόπηση το 2017 για τα Τρίκαλα σε ένα Φώτο-βίντεο… Επιλέξαμε ένα γεγονός-είδηση ανά μήνα από το 2017.

Ανασκόπηση το 2017 για τα Τρίκαλα σε ένα Φώτο-βίντεο… Πολλά συμβάντα- γεγονότα ΣΙΓΟΥΡΑ για πολλούς άλλους να ήταν σημαντικότερα από αυτά που εμείς επιλέξαμε…

Σημειώνουμε ότι βίντεο εκδηλώσεων μπορείτε να δείτε εδώ

Μια περιορισμένη αναφορά σε όσα είδατε στο βίντεο…για το 2017

Το λευκό από τα χιόνια πρωινό στο κέντρο των Τρικάλων …Τα Τρίκαλα σήμερα ξύπνησαν ντυμένα στα λευκά.

Το χειρότερο Σαββατοκύριακο των τελευταίων ετών …Σοκαριστικό Σαββατοκύριακο για τον Νομό Τρικάλων
Από το Σάββατο και από την περιοχή της Καλαμπάκας, ξεκίνησε ένα θανατικό που δεν είχε σταματημό μέσα στο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα 5 θανάτους νέων ανθρώπων.
Στο Καστράκι ο 49χρονος Αθανάσιος Τάσης, στον Άγιο Δημήτριο ο 51χρονος Χρήστος Παπαχρήστος και ακολούθησαν στα Μεγάλα Καλύβια, ο 52χρονος Θωμάς Χαχάμης και η 55χρονη Βασιλική Μαργαρίτη, για να ολοκληρωθεί στην Φωτάδα το σοκαριστικό Σαββατοκύριακο με τον 35χρονο Κων/νο Ζαρούλα.

Ο Μάριο Μόντι στα Τρίκαλα …Ο επιφανής Ευρωπαίος αξιωματούχος συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων επισκεπτών του νεοσύστατου Μουσείου Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.

Εκοιμήθη ο μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Σεραφείμ …Σε ηλικία 85 ετών αποδήμησε ο μακαριστός μητροπολίτης μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Δόθηκε σε κυκλοφορία η γέφυρα της Διάβας …Μετά από 15 μήνες προσπαθειών, η γέφυρα δόθηκε εκ νέου προς χρήση !!!

Ακτιβιστή ενέργεια στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Μετά την «επίσκεψη» στα γραφεία της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ από την «Λαϊκή Ενότητα», ακολούθησε λίγη ώρα αργότερα και …

Τεράστιες οι ζημιές από την χαλαζόπτωση στα Τρίκαλα… Καταστράφηκαν ολοσχερώς καλλιέργειες…. Ξεριζώθηκαν στύλοι της ΔΕΗ!!!

Στα Τρίκαλα η οργάνωση που μοιράζει αντίτυπα της “Καινής Διαθήκης”… Ομάδες αγνώστων ατόμων κινούνται σε γειτονιές της πόλης μοιράζοντας αντίτυπα της Καινής Διαθήκης και άλλα έντυπα θρησκευτικού χαρακτήρα.

Νέα πτώση δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Τρικάλων… Ευτυχώς χωρίς να θέσει σε κίνδυνο κάποιον συμπολίτη μας μιας και από το σημείο αυτό περνάνε καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι.

Στάχτη 100 στρέμματα δάσους στη Βασιλική Τρικάλων… από τη φωτιά που ξέσπασε στο καλαίσθητο δάσος της περιοχής το περασμένο Σάββατο, καίγοντας 100 στρέμματα με πεύκα και δρύες.

Νέος Μητροπολίτης Μετεώρων ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Λαμπρινάκος… Νέο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων εξέλεξε πριν από λίγο η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος τον Αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Λαμπρινάκο.

Επέστρεψαν τα βιβλία θρησκευτικών σε δυο Γυμνάσια των Τρικάλων… Αρκετοί είναι οι γονείς που δεν δέχονται τα νέα βιβλία θρησκευτικών. Έτσι υπέγραψαν σχετική δήλωση και επέστρεψαν τα βιβλία θρησκευτικών σε δυο Γυμνάσια των Τρικάλων.

Τα είχε όλα… η έλευση Μιχαλολιάκου στα Τρίκαλα!!!… Κατ’αρχην στην πόλη ήταν συνολικά 11 διμοιρίες των ΜΑΤ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκαν περιοχές των Τρικάλων… Με σημερινή απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης…

Υποδοχή Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος Παναγίας «Σουμελά» στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών… Με ευσέβεια και κατάνυξη χιλιάδες κάτοικοι των Τρικάλων, οι οποίοι δημιούργησαν ουρές πολλών εκατοντάδων μέτρων…

Πλημμύρισε από χιλιάδες επισκέπτες ο Μύλος των Ξωτικών… Στα Τρίκαλα υποδεχόμαστε τους φίλους των Χριστουγέννων!

Το έστρωσε στο Περτούλι! – Βίντεο από το Σαλέ Περτουλίου… Από το πρωί έχει ξεκινήσει η χιονόπτωση, που όσο περνούσε η ώρα γινόταν και πιο έντονη.

Ανασκόπηση το 2017 για τα Τρίκαλα σε ένα Φώτο-βίντεο