Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το 1ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Φαρκαδόνας

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το 1ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλογων Φαρκαδόνας | ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το 1ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Φαρκαδόνας… Με επιτυχία και με αρκετό κόσμο έπεσε η αυλαία του 1ου Ανταμώματος Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Το Φεστιβάλ, όπως είναι γνωστό, διεξήχθη στο πλαίσιο της ετήσιας εμποροπανήγυρης(19&20-8-17) Φαρκαδόνας και αποτέλεσε μια εκδήλωση που αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους και μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Οι Σύλλογοι παρουσίασαν ένα εξαιρετικά όμορφο πρόγραμμα με χορούς από τη Θεσσαλία, όπως και άλλες περιοχές της χώρας. Η παραδοσιακή μουσική  σε συνδυασμό με τα χορευτικά δημιούργησαν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα εμπλουτισμένη με πολιτιστικά χρώματα

Ο χώρος που πραγματοποιείται η ετήσια εμποροπανήγυρη γέμισε από ζωή, καθώς εκατοντάδες Φαρκαδόνιων έσπευσαν να ανταμώσουν και να διασκεδάσουν σε ένα άκρως παραδοσιακό πρόγραμμα.

Αυξημένο φόρτο εργασίας και για τους επαγγελματίες που σέρβιραν παντανόστιμα εδέσματα και ποτά. Στην εμποροπανήγυρη υπήρξαν πάγκοι με παγωτά και γλυκίσματα καθώς και παιχνίδια για τα παιδιά.

Δείτε περισσότερες εικόνες εδώ : krinitrikalon.gr

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το 1ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλογων Φαρκαδόνας