Κινηματογράφοι

“Cine Μύλος”  Δημοτικός κινηματογράφος Τρικάλων

“Cine Μύλος”  Δημοτικός κινηματογράφος Τρικάλων …Ο Δημοτικός Κινηματογράφος αποτελεί μια εναλλακτική κινηματογραφική πρόταση και πολιτισμική διαφυγή…

και ήδη έχει σημαντική παρουσία με κινηματογραφικές ταινίες ποιότητας, με πολύμορφες δράσεις και παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, σ’ ένα ιδιαίτερο και μοναδικό χώρο…

Ο κινηματογράφος “Cine Μύλος” είναι ένα πέτρινο κτίριο μέσα στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού του μύλου Ματσόπουλου, του Δήμου Τρικκαίων, διαθέτει μία αίθουσα προβολής για τη χειμερινή περίοδο, όπου μπορεί να φιλοξενήσει και θεατρικές παραστάσεις.

Ώρες προβολών:  Καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15

Γενική είσοδος:  5  , φοιτητικά –μαθητικά 4 

Για την  περίοδο …Από την Πέμπτη (13-12-18)  θα προβάλλεται στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλο, η ταινία…”Dogman”

Στις παρυφές μιας μητρόπολης, όπου ισχύει μόνο ο νόμος του πιο δυνατού, ο Μαρτσέλο, ένας μικροκαμωμένος και ευγενικός άντρας, μοιράζει τις μέρες του ανάμεσα σε ένα κομμωτήριο για σκύλους, την αγάπη του για την κόρη του και μία αμφιλεγόμενη σχέση υποταγής με τον Σιμόν, έναν πρώην πυγμάχο που τρομοκρατεί όλη τη γειτονιά.

Αποφασισμένος να προφυλάξει την αξιοπρέπεια του, μετά από συνεχή ταπείνωση, ο Μαρτσέλο καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης με αναπάντεχη έκβαση.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ

Χώρα:Ιταλία, Γαλλία

Σκηνοθέτης:Matteo Garrone

Πρωταγωνιστούν:Marcello Fonte, Adamo Dionisi, Nunzia Schiano, Edoardo Pesce

Διάρκεια:103

Ώρες προβολών καθημερινά (εκτός Δευτέρας) 20.00 & 22.15

Την Κυριακή μια προβολή, στις 20.00.

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090

*** ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ TRAILER ΤΟΥ ΦΙΛΜ

*** ΔΕΙΤΕ : Ο Δημοτικός Κινηματογράφος πραγματοποιεί ειδικές προβολές  για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου. 

Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

*** Επίσης συνεχίζεται η συνεργασία με Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης και τον ΑΝΤ1, για την τρέχουσα περίοδο 2018-19.

Η σεζόν θα περιλάβει απευθείας μεταδόσεις από τη σκηνή της Met, οι οποίες περιλαμβάνουν νέες παραγωγές με τους κορυφαίους πρωταγωνιστές του κόσμου.

Οι προγραμματισμένες πρεμιέρες είναι οι εξής:

Η Λυρική στη μεγάλη οθόνη

*** Τέλος, συνεχίζεται το πρόγραμμα «Η Λυρική στη μεγάλη οθόνη», σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Πληροφορίες: Τηλ. 24310 20090, cine-mylos.blogspot.com

“Cine Μύλος”  Δημοτικός κινηματογράφος Τρικάλων