Ο Κόσμος γύρω μας

Έκλεψε 10 πακέτα τσιγάρα και καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση!!!

Έκλεψε 10 πακέτα τσιγάρα και καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση!!!…Σάλο έχει προκαλέσει η αυστηρότητα της ποινής που του επιβλήθηκε. Ποια γνωστή αθλήτρια ξέσπασε κατά του δικαστή.

Εξάντλησε την αυστηρότητά του ένας δικαστής στη Φλόριντα των ΗΠΑ, καταδικάζοντας σε 20ετή φυλάκιση έναν 48χρονο αφροαμερικανό, ο οποίος έκλεψε… 10 πακέτα τσιγάρα!

Ο Ρόμπερτ Σπέλμαν έκλεψε τα τσιγάρα, αξίας περίπου 600 δολαρίων, από το γραφείο διευθυντή, σε μια αποθήκη. Συνελήφθη λίγο μετά την κλοπή και κρίθηκε ένοχος για διάρρηξη.

Το ποινικό του μητρώο ήταν βεβαρυμμένο με 14 κακουργήματα και 31 καταδίκες, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως η ποινή που θα του επιβαλλόταν θα ήταν τόσο αυστηρή.

Πλήθος χρηστών σχολίασε την αυστηρότατη ποινή στα social media. Μεταξύ αυτών, και η θρυλική τενίστρια, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία έγραψε: «Αυτό είναι απλά τρελό! Πρόκειται για μία δυσανάλογη ποινή. Ποιοι είναι αυτοί οι βάναυσοι δικαστές;».

Ορισμένοι μάλιστα επισημαίνουν πως η 20ετής φυλάκιση του συγκεκριμένου άνδρα για μία κλοπή τσιγάρων 600 δολαρίων μπορεί να κοστίσει στους φορολογούμενους πάνω από 800.000 δολάρια.

Έκλεψε 10 πακέτα τσιγάρα και καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση!!!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button