Το είδες αυτό;

Ενθουσίασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Ενθουσίασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα … Στο κατάμεστο θεατράκι του Φρουρίου όπου δεκάδες Τρικαλινοί ανέβηκαν να απολαύσουν, το μουσική ταξίδι – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Δείτε το βίντεο

Η συναυλία είχε και το στοιχείο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς συγκεντρώθηκαν είδη και προϊόντα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος κ. Γιώργος Τσιλιμπάρης (Πλωτάρχης ΠΝ), ο οποίος έχει «απογειώσει» τη φήμη της εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται μια από τις καλύτερες της Ευρώπης.

Ενθουσίασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Στα κείμενα και την αφήγηση ο εξαιρετικός ο Αλέξης Κωστάλας.

Ενθουσίασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Στη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης  ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.

Ενθουσίασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα
Κάντε κλικ στην εικόνα και δείτε το βίντεο…

Παρών στη συναυλία και η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου, που και αυτή με την σειρά της κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η Πράσινη Κιβωτός, ο Σύλλογος Φίλων  της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και το Δίκτυο «Περραιβία» συνεργάστηκαν για το μουσική ταξίδι – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button