Κυριακή , Οκτώβριος 21 2018
Αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα.

Αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα – Έως 3-7-18

Αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα… Από Δευτέρα 4 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.

Η κατάθεση των αιτήσεων θα διαρκέσει ως την Τρίτη 3 Ιουλίου, αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018 και θα γίνει ηλεκτρονικά.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προς τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018,

«από την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Αιτήσεις για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα