Φυλλάδια ευαισθητοποίησης των οδηγών

Φυλλάδια ευαισθητοποίησης των οδηγών μοίρασε η Ομάδα Εθελοντών Τρικάλων

Φυλλάδια ευαισθητοποίησης των οδηγών μοίρασε η Ομάδα Εθελοντών Τρικάλων

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου.

Οι Εθελοντές Τρικάλων στα πλαίσια της σημερινής μέρας διοργανώνουν ανοιχτή δράση στις κεντρικές οδούς της πόλης μας σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων και τον Σύλλογο Εκπαιδευτών Οδηγών Τρικάλων για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στην κυκλοφοριακή αγωγή και ασφάλεια τόσο των οδηγών όσο και των πεζών.

Ποιοί είναι οι Εθελοντές Τρικάλων

Η εθελούσια προσφορά προς τον συνάνθρωπο είναι το μοναδικό σύνθημα των Εθελοντών Τρικάλων, οι οποίοι διεκδικούν ένα καλύτερο κόσμο, μια ανθρώπινη πόλη.

Στον πρώτο χρόνο της δημιουργίας τους έχουν παρέμβει με δράσεις και εκδηλώσεις καθαρίζοντας δημόσιους χώρους, ενώ συμμετέχουν στη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου, διαδίδουν συνεχώς την μοναδική ικανότητα του ανθρώπου να σώζει ζωές, όταν εκπαιδεύεται σωστά, διενεργώντας σεμινάρια Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης και Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών. Είναι στο πλευρό οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην προώθηση της δημόσιας υγείας, του σεβασμού για τη φύση μέσα από την επιστημονική ενημέρωση.

Οι Εθελοντές Τρικάλων αποκτούν γνώσεις και καταρτίζονται σε εκπαιδευτικά θέματα, δρουν για την καλαισθησία της πόλης και διενεργούν συχνά επιστημονικές ημερίδες.
Έχουν σχεδιάσει δράσεις σε πολλούς τομείς, όπως της κοινωνικής πρόνοιας, της ψυχικής υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και του αθλητισμού.

ethelontes trikalon 512

Φυλλάδια ευαισθητοποίησης των οδηγών μοίρασε η Ομάδα Εθελοντών Τρικάλων