Το είδες αυτό ;

Η πρώτη διασκευή τραγουδιού από την Ομάδα Νέων Καλλιτεχνών Τρικάλων | ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη διασκευή τραγουδιού από την Ομάδα Νέων Καλλιτεχνών Τρικάλων | ΒΙΝΤΕΟ… Η ιδέα τριγυρνούσε καιρό στο κεφάλι του Μιχάλη,ώσπου ένα Αυγουστιάτικο απόγευμα η ιδέα ξεκίνησε να γίνεται πραγματικότητα.

Η παρέα μαζεύτηκε,οι προτάσεις άρχισαν να γράφονται στο χαρτί και σιγά σιγά να πραγματοποιούνται ώσπου να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε την πρώτη οπτικοακουστική δουλειά της ομάδας μας,πάνω σε μια διασκευή ενός τραγουδιού που μιλάει για την ξενιτιά (Θαλασσάκι) που βιώνουμε όλοι μας κατά καιρούς….την ξενιτιά της πατρίδας,την ξενιτιά της αγάπης,την ξενιτιά των ονείρων!

Η ομάδα νέων καλλιτεχνών Τρικάλων είμαστε εμείς,εσείς όλοι όσοι έχουνε ιδέες και όρεξη για δημιουργική προσφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη μας αυτή δουλειά έγινε αποκλειστικά με μέσα της ομάδας και προσωπική προσφορά χωρίς κανένα οικονομικό η οποιοδήποτε άλλο όφελος για κανέναν από εμάς!

Τραγούδι Ραφαηλία Ντίνα – Θέμης Ζαχαράκης Τσέλο Δέσποινα Μητούλα Φλογέρα Γιώργος Ντίνας Ξυλόφωνο, Ινδικές τάμπλες Μιχαήλ Γερομίχος Κάμερα, Λήψεις Δημήτρης Κρικέλης Ηθοποιοί Γεωργία Λιάτου, Νικόλαος Κόντος Βοηθός παραγωγής Ευτυχία Χλωρού + Δούκας Σκηνοθεσία Όλοι μαζί!!! Ηχογράφηση – Mastering Απόστολος Γούσιος

Ευχαριστούμε το δασαρχείο Πύλης την τροχαία Τρικάλων και το κέντρο έρευνας – μουσείο Τσιτσάνη

trikalaidees.gr

Η πρώτη διασκευή τραγουδιού από την Ομάδα Νέων Καλλιτεχνών Τρικάλων | ΒΙΝΤΕΟ