Το είδες αυτό;

Και μουσική Jazz στο Μουσείο Τσιτσάνη | ΒΙΝΤΕΟ

Και μουσική Jazz στο Μουσείο Τσιτσάνη… Tα μέλη ενός Jazz Quartet στην πόλη μας, με σκοπό να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα jazz μουσικής με τον δικό τους μουσικό τρόπο.

Την Κυριακή 29/04/2018 βρέθηκαν στο Μουσείο Τσιτσάνη τα μέλη ενός Jazz Quartet στην πρώτη τους εμφάνισή στην πόλη μας, με σκοπό να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα jazz μουσικής με τον δικό τους μουσικό τρόπο.

foto:trikalaidees.gr

Οι jazz αυτοσχεδιασμοί, η δεξιοτεχνία στην εναλλαγή ρυθμών, καθώς και η πιο σύγχρονη μελωδική προσέγγιση χάρισαν μια όμορφη μουσική βραδιά.

Στο σχήμα ήταν η Χριστίνα Μυλώση στη φωνή, υπό τη μουσική συνοδεία του Τάσου Ματζάρη στο πιάνο, του Γιώργου Σμυρνή στο μπάσο και του Αλέξανδρου Σπανίδη στα drums.

Και τζαζ στο Μουσείο Τσιτσάνη

Πρόκειται για μουσικούς που προέρχονται όλοι από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας στο βιογραφικό τους πολλές εμφανίσεις (μαζί ή και ως ξεχωριστές μονάδες) σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Και μουσική Jazz στο Μουσείο Τσιτσάνη | ΒΙΝΤΕΟ

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button