Κατάμεστο το υπαίθριο θέατρο στο αφιέρωμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Κατάμεστο το υπαίθριο θέατρο στο αφιέρωμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Κατάμεστο το υπαίθριο θέατρο στο αφιέρωμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο… Η μουσική παράσταση με τίτλο «Ο δικός μας Δημήτρης, ο Μητροπάνος της καρδιάς μας»…

πραγματοποιήθηκε, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων στο Φρούριο την Πέμπτη 31 Αυγούστου, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων και πλήθους κόσμου.

Υπό τους ήχους της λαϊκής ορχήστρας αποτελούμενης από καταξιωμένους Τρικαλινούς καλλιτέχνες και τις φωνές του Γιώργου Μπαμπαλιάρη, του Δημήτρη Παδιού, της Δήμητρας Καλλιάρα και της Λυδίας Σέρβου στο κατάμεστο θέατρο ακούστηκαν μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου.

Η ανταπόκριση του κοινού υπήρξε θερμή και δεν ήταν λίγες οι φορές που συμμετείχε ενεργά, τραγουδώντας με συγκίνηση.

Παρούσα ήταν και η αδελφή του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου κα. Σμαρώ Μητροπάνου, η οποία παρέλαβε τιμητική πλακέτα για το έργο του μεγάλου αυτού ερμηνευτή.

*  Ο κύκλος των «Τσιτσανείων 2017» ολοκληρώνεται με την κεντρική εκδήλωση «Οι Μούσες του Τσιτσάνη», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στον Μύλο Ματσόπουλου.

Πρόκειται για μια μουσική αναδρομή στις γυναίκες ερμηνεύτριες, για τις οποίες ο Τσιτσάνης έγραψε μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια. Συμμετέχουν η Ορχήστρα Μουσείου Τσιτσάνη και ερμηνεύουν η Φωτεινή Βελεσιώτου, η Λιζέτα Καλημέρη και η Λυδία Σέρβου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Κατάμεστο το υπαίθριο θέατρο στο αφιέρωμα για τον Δημήτρη Μητροπάνο