ΕπικαιρότηταΤο είδες αυτό;

Κατέβασαν από τον ιστό τη σημαία της ΕΕ στην κεντρική πλατεία Τρικάλων!

Κατέβασαν από τον ιστό τη σημαία της ΕΕ στην κεντρική πλατεία Τρικάλων!… Μια ιδιαίτερη στιγμή υπήρξε σήμερα το πρωί στα Τρίκαλα, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Κατέβασαν από τον ιστό τη σημαία της ΕΕ στην κεντρική πλατεία Τρικάλων!Στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων, οι συγκεντρωμένοι απαίτησαν την υποστολή της σημαίας της Ε.Ε. που υπήρχε στον ιστό.

Υπήρξε υποστολή της σημαίας ως «σύμβολο της ένωσης των καπιταλιστών , του κεφαλαίου της Ευρώπης που δεν έχει θέση στο χώρο απεργιακής συγκέντρωσης για την Εργατική Πρωτομαγιά».

Όπως τονίστηκε «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο μηχανισμός του κεφαλαίου, που ξεζουμίζει του λαούς της Ευρώπης ,ανάμεσά τους  και τον Ελληνικό λαό ,με τον οικονομικό –ταξικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον τους.

Συλλαλητήριο, πορεία στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και κατάθεση στεφάνων.

Την συγκέντρωση ακολούθησε δυναμική πορεία ως την πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς και κατάθεση στεφανιών στο «Μνημείο του Εργάτη» από Εκπροσώπους Σωματείων και Συνδικάτων.

trikalanews.gr

Κατέβασαν από τον ιστό τη σημαία της ΕΕ στην κεντρική πλατεία Τρικάλων!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button