Ο Κόσμος γύρω μας

Μητέρα προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της κόρης της για 21.000 ευρώ! | ΒΙΝΤΕΟ

Μητέρα προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της κόρης της για 21.000 ευρώ!… Παγκόσμια αίσθηση και αποτροπιασμό στην Υφήλιο προκάλεσε μια 35χρονη Ρωσίδα…

η οποία προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της σε πλούσιο επιχειρηματία έναντι 21.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, η κτηματομεσίτρια Ιρίνα Γκλάντκιχ πήγε στη Μόσχα με την 25χρονη φίλη της και το 13χρονο κορίτσι για να πουλήσει την πρώτη της νύχτα σε πλούσιο πελάτη. Δεν γνώριζε, όμως, ότι την ώρα που έκλεινε τη συμφωνία μέσα σε πλωτό εστιατόριο απέναντί της βρίσκονταν μεταμφιεσμένοι αστυνομικοί. Κι όταν πήρε στα χέρια της το αντίτιμο για την παρθενιά της κόρης της, δηλαδή ενάμιση εκατομμύριο ρούβλια, τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί, όπως και τη φίλη της.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το ρωσικού υπουργείο Εσωτερικών η Γκλάντκιχ παραδέχθηκε στη διάρκεια της ανάκρισης ότι συνόδευσε την ανήλικη κόρη της από το Τσελιαμπίνσκ (στα Ουράλια όρη) στη Μόσχα.

«Ήρθαμε στη Μόσχα για να γνωρίσουμε έναν πλούσιο άνδρα, ώστε να μας προσφέρει οικονομική βοήθεια για σεξουαλικές υπηρεσίες από την κόρη μου», λέει.

Ενώ η φίλη της ομολογεί ότι ο στόχος ήταν «να πουλήσουν το δικαίωμα της πρώτης νύχτας» με το κορίτσι.

Η Γκλάντκιχ, που έχει κι άλλο ένα παιδί, έναν μικρό γιο κι η φίλη της οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ενώ το κορίτσι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια ανέλαβαν τη φροντίδα της οι υπηρεσίες Πρόνοιας.

Πηγές της ρωσικής αστυνομίας λένε ότι η Γκλάντκιχ και η φίλη της «βγάζουν τα προς το ζην πουλώντας τα κορμιά τους».

Μητέρα προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της κόρης της για 21.000 ευρώ!

Προτάσεις Τοπικής Αγορας

Back to top button