Το είδες αυτό;

Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη Φαρκαδόνα των πλημμυρών και της ανομβρίας

Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη των πλημμυρών και της ανομβρίας… Πολλοί ίσως ξέχασαν τις εικόνες που διαδραματίστηκαν στα τέλη του περασμένου χειμώνα στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας.

Τότε που χιλιάδες στρέμματα, λόγω των παρατεταμένων ισχυρών βροχοπτώσεων και την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού καλύφτηκαν από τα νερά, κάνοντας το τοπίο να μοιάζει με απέραντη λίμνη.

Οι εικόνες αυτές ανήκουν σήμερα στο παρελθόν. Τα νερά απορροφήθηκαν οι απομακρύνθηκαν στην κοίτη του Πηνειού ποταμού ή στα αρδευτικά κανάλια. Πλέον οι πλημμύρες αντικαταστάθηκαν με τη ξηρασία που ωθεί τους αγρότες της περιοχής μας να προχωρήσουν σε πότισμα των καλλιεργούμενων εκτάσεων. Φυσικά σε ορισμένα οι ζημιές που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες είναι ορατές ακόμη και σήμερα και διακρίνονται προκαλώντας άγχος στους αγρότες μας.

Ο Βασίλης Πέτρου, παρουσιάζει το παρελθόν και το παρόν. Αποθανάτισε τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου χειμώνα με λήψεις μέσω Drone. Και δεν έμεινε μονάχα εκεί. Φρόντισε με τον ίδιο τρόπο να συγκρίνει το παρελθόν με το παρόν, λαμβάνοντας εικόνες από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Οι λήψεις έγιναν από τον νεαρό από το διαμέρισμα της Φαρκαδόνας μέχρι τη Γέφυρα του ποταμού Πηνειού.

Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη Φαρκαδόνα των πλημμυρών και της ανομβρίας Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη Φαρκαδόνα των πλημμυρών και της ανομβρίας Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη Φαρκαδόνα των πλημμυρών και της ανομβρίας Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη Φαρκαδόνα των πλημμυρών και της ανομβρίας Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη Φαρκαδόνα των πλημμυρών και της ανομβρίας

Περισσότερες εικόνες με πανέμορφο υλικό παρουσιάζεται στο Instagram του Βασίλη Πέτρου και συγκεκριμένα στη διεύθυνση: https://www.instagram.com/vasilhs_petrou/ την οποία αξίζει να επισκεφτείτε.

Πηγή : krinitrikalon.gr

Μοναδικές εικόνες μέσω Drone από τη Φαρκαδόνα των πλημμυρών και της ανομβρίας

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button