Επικαιρότητα

Νέα εποχή για το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Νέα εποχή για το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων… Απαραίτητο και ουσιαστικό εργαλείο παραγωγής και προαγωγής πολιτισμού για τον Δήμο Τρικκαίων.

Σε συνέντευξη Τύπου το πρωί της Παρασκευής 23 Μαρτίου 2018, στο θέατρο «Μηχανουργείο», στον μύλο Ματσόπουλου, στο σκηνικό της παράστασης, η δημοτική αρχή Τρικκαίων και οι συντελεστές της παράστασης αναφέρθηκαν στα θετικά νέα.

Η απόκτηση μόνιμης στέγης, το θέατρο «Μηχανουργείο» διαμορφώθηκε, παρουσιάστηκε και από φέτος είναι έτοιμο να αποτελέσει τη μόνιμη θεατρική στέγη.

«Δύο χώρους θα διαθέτουμε πια, χωρίς να έχουμε προβλήματα μετεγκαταστάσεων», δήλωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, επισημαίνοντας ότι «ο πολυχώρος του Μύλου αναπτύσσεται και είναι συγκινητικό να γίνεται μια πραγματική κοιτίδα πολιτισμού».

Οι πρώτες παραστάσεις θα δοθούν είναι το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά», του τρικαλινού Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά.

«Με δύναμη από την Κηφισιά», μια δροσερή κωμωδία για τον έρωτα που απευθύνεται και αφορά πρωτίστως γυναίκες και θα την απολαύσουν κυρίως οι άντρες!

Νέα εποχή για το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button