Ο Κόσμος γύρω μας

Ο πιο αδέξιος ληστής όλων των εποχών επί το έργον

Ο πιο αδέξιος ληστής όλων των εποχών επί το έργον… Ο άνδρας φαίνεται να μπαίνει με τουπέ σε κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων αλλά λίγα λεπτά αργότερα γίνεται η ανατροπή που προσφέρει άφθονο γέλιο.

Τον τίτλο του πιο αδέξιου ληστή όλων των εποχών διεκδικεί με αξιώσεις ένας άνδρας, ο οποίος επιχείρησε να «αδειάσει» κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες, άγνωστο πού. Ο επίδοξος ληστής φαίνεται να μπαίνει στο μαγαζί, πλησιάζει υπάλληλο και προσπαθεί να βγάλει το όπλο, που είχε κρυμμένο στο παντελόνι του. Αυτό όμως μπλέκεται στην μπλούζα του, γλιστράει από το χέρι του και πέφτει προς την πλευρά της υπαλλήλου.

Ο άνδρας επιχειρεί να σκαρφαλώσει στο γραφείο και την προθήκη με προϊόντα, που βρίσκονται μεταξύ αυτού και της κοπέλας αλλά βλέπει την τελευταία να έχει αρπάξει ήδη αρπάξει το όπλο, αποφασίζει να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και το βάζει στα πόδια, ανοίγοντας την πόρτα με μια…εναέρια κλωτσιά.

Και δεν φτάνουν όλα αυτά αλλά την ώρα που φεύγει τρέχοντας μαζεύει και το παντελόνι που του έχει πέσει!

Guy Attempts To Rob Vape Store, Fails Miserably

Probably the worst robbery attempt of all time 🤦😂Sniffr Media

Gepostet von UNILAD am Freitag, 7. September 2018

Ο πιο αδέξιος ληστής όλων των εποχών επί το έργον

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button