Κυριακή , Σεπτέμβριος 23 2018

Πανθεσσαλική συνάντηση για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας |21-4-18

Πανθεσσαλική συνάντηση για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας… Η κατάσταση στον χώρο της κτηνοτροφίας το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει στο απροχώρητο…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας αποφάσισε την διεξαγωγή πανθεσσαλικής συνάντησης των κτηνοτρόφων το Σάββατο (21/4/2018) και ώρα 11:30, στο Εμμανουήλιο Πνευματικό Κέντρο στον Τύρναβο.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «η κατάσταση στον χώρο της κτηνοτροφίας το τελευταίο διάστημα έχει φτάσει στο απροχώρητο και κινδυνεύουμε με αφανισμό.

Η πτώση των τιμών στο αιγοπρόβειο γάλα και στα αμνοερίφια είναι τέτοια που σε λίγο διάστημα δεν θα υπάρχει κτηνοτροφία στην Ελλάδα».

«Για αυτό», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση των κτηνοτρόφων «καλούμε όλους τους συνάδελφους κτηνοτρόφους να παρευρεθούν στην πανθεσσαλική συνάντηση και να δώσουμε όλοι μαζί έντονα μια δυναμική απάντηση σε όλους αυτούς που θέλουν να μας αφανίσουν.

Καλούμε επίσης τους βουλευτές της Θεσσαλίας όλων των κομμάτων, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και όλους τους Δημάρχους της Θεσσαλίας, όπως παρευρεθούν και πάρουν επίσημα θέση στην διάλυση της κτηνοτροφίας στην χώρα μας».

agrotypos.gr

Πανθεσσαλική συνάντηση για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας

Τρίκαλα : Online…Έρευνα αγοράς