Επικαιρότητα

Τέσσερις ένστολοι παραπέμπονται για την υπόθεση της αυτοχειρίας στα Τρίκαλα

Τέσσερις ένστολοι παραπέμπονται για την υπόθεση της αυτοχειρίας στα Τρίκαλα…στην υπό σύσταση δικογραφία για την υπόθεση της αυτοχειρίας του 58χρονου μέσα στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η δικογραφία θα διαβιβαστεί, εντός των εικοσιτετραώρων στην Εισαγγελία Τρικάλων, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των αστυνομικών που ήταν υπηρεσιακώς επιφορτισμένοι με τον έλεγχο και τη φύλαξη του κρατουμένου.

Πρόκειται για τους δύο αστυνομικούς που παρέλαβαν τον συλληφθέντα και τον οδήγησαν στα κρατητήρια, έχοντας την υποχρέωση του ελέγχου αυτού σε ό,τι αφορά τα αντικείμενα που έφερε πάνω του, καθώς και τους δύο αστυνομικούς – φρουρούς των κρατητηρίων.

Σε ενδεχόμενη, δε, δίωξή τους, η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας από υπόχρεο, ενώ παράλληλα με την ποινική διαδικασία σε εξέλιξη βρίσκεται και η διοικητική που προβλέπεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος ήταν κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων από την περασμένη Πέμπτη, όταν μαζί με άλλα τρία άτομα συνελήφθη για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων και μικροποσότητας κάνναβης.

ert.gr

Τέσσερις ένστολοι παραπέμπονται για την υπόθεση της αυτοχειρίας στα Τρίκαλα

Προτάσεις Τοπικής Αγορας

Back to top button