Το είδες αυτό;

Τα παιδιά τραγούδησαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής | ΦΩΤΟ

Τα παιδιά τραγούδησαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής… Με τους POCA POLAS BAND, που αποτελούνται από μαθητές Λυκείου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία στήριξης των πυρόπληκτων της Αττικής.

Οι μαθητές των Τρικάλων με τη μπάντα τους «Poca Polas Band», τραγούδησαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μύλο Ματσόπουλου για τα παιδιά, «παιδιά σαν εμάς που τα όνειρα τους κάηκαν» όπως είπαν χαρακτηριστικά καλώντας τον κόσμο να ενώσει μαζί τους τις φωνές και όλοι μαζί με εκείνες των αγγέλων!

Τα παιδιά τραγούδησαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο κόσμος στα Τρίκαλα ανταποκρίθηκε κατακλύζοντας το χώρο και χειροκροτώντας τα παιδιά. Με τη συνεργασία της Εθελοντικής Μαθητικής Ομάδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Λυκείου Τρικάλων, και με μαθητές άλλων σχολείων των Τρικάλων, η συναυλία πέτυχε τον σκοπό της: με ένα αντίτιμο οικονομικής ενίσχυσης που τέθηκε, συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο ποσό.

Αυτό, θα διατεθεί στο Λύρειο Παιδικό και στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προκειμένου να μετατραπεί στα είδη που είναι απαραίτητα.

Τα παιδιά τραγούδησαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Τα παιδιά τραγούδησαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, όταν κλήθηκε από το συγκρότημα στη σκηνή, επανέλαβε την τεράστια σημασία που έχουν τέτοιες κινήσεις από την πάντα ευαίσθητη και αλληλέγγυα τρικαλινή κοινωνία.

Ευχαρίστησε, δε, όλους τους συντελεστές που εθελοντικά συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

*** Σημειώνεται ότι έσοδα από τη βραδιά διαθέτει για τον ίδιο σκοπό και το cine café  του Μύλου.

Τα παιδιά τραγούδησαν για τους πυρόπληκτους της Αττικής

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button