Τρόφιμα - Ποτά

Θαλασσινά γεύματα στη Λαδόκολλα “Θαλάσσιος Κόσμος”

Θαλασσινά γεύματα στη Λαδόκολλα “Θαλάσσιος Κόσμος” …Σήμερα τρώμε ψάρι.Πεντανόστιμα και θρεπτικά πιάτα φτάνουν από τη θάλασσα στο τραπέζι μας …

χάρη στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό που εξασφαλίζει η πολιτική της εταιρείας. Ο ‘Θαλάσσιος Κόσμος’ εξειδικεύεται στη παραγωγή, την επεξεργασία, τη τυποποίηση και εμπορία νωπών, κατεψυγμένων και μαγειρεμένων ιχθυρών.

Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα

Αρωματικά και γευστικά Θαλασσινά γεύματα στη λαδόκολλα, Θαλάσσιος κόσμος, εύκολα και γρήγορα.

Μια μεγάλη ποικιλία γευστικών, ολόκληρων μαριναρισμένων ψαριών συσκευασμένων με παραδοσιακό τρόπο στη λαδόκολλα, έτοιμα για ψήσιμο στο φούρνο. Απλά τοποθετείτε τη λαδόκολλα στο φούρνο και απολαμβάνετε εξαιρετικό, σπιτικό φαγητό!

Όλα τα ψάρια στη λαδόκολλα είναι απολεπισμένα, απεντερωμένα και αποβραγχιωμένα. Αυτό σημαίνει ότι μετά από επεξεργασία που έχουν υποστεί, έχουν καθαριστεί από τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ «ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Το σποτ είναι μια παραγωγή από την Rainbow Διαφημιστικη Τρίκαλα

Η εταιρεία έχει τιμηθεί με δύο βραβεία ‘Ermis 2013’ (λογότυπου & σχεδιασμού χώρου) καθώς έχει διασφαλιστεί και με πιστοποιητικά ποιοτικού ελέγχου. Η ιστορία των 20 ετών που φέρνει πίσω της, της δίνει την εμπειρία και την ευκαιρία ανάπτυξης και επέκτασης.

Με έδρα τη Καρδίτσα, γενέτειρα της ιδέας, το δίκτυο καταστημάτων της επωνυμίας διαρκώς διευρύνεται σε όλη τη χώρα αλλά και τις αγορές των γειτονικών χωρών. Μέχρι στιγμής, μετράει 21 καταστήματα σε: Αθήνα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμπάκα, Καστοριά, Κατερίνη, Κοζάνη, Λαμία, Λάρισα, Πτολεμαΐδα, Σέρρες

  • και Τρίκαλα : Βασ.Τσιτσάνη & Μιαούλη 5 Τηλ : 2431 0 72180

Γνωρίστε τον ‘Θαλάσσιο Κόσμο’ μέσα από τις πεντανόστιμες συνταγές του!

Θαλασσινά γεύματα στη Λαδόκολλα “Θαλάσσιος Κόσμος”

Προτάσεις Τοπικής Αγορας

Back to top button