Επικαιρότητα

Θρήνος για τον 32χρονο Θάνο

Θρήνος για τον 32χρονο Θάνο… Ενός αθλητή και καθηγητή του kickbox ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς, μόλις στα 32 του χρόνια.

Ο Θάνος κέρδισε τον σεβασμό από όλους στην αθλητική κοινότητα με την ηθική του και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Όσοι τον γνώρισαν κάνουν λόγω για έναν εξαιρετικό, χαμογελαστό και καλοσυνάτο παιδί.

Οι καλοκαιρινές του διακοπές στην Ικαρία έμελλε να είναι οι τελευταίες του καθώς ένα γερό χτύπημα στα βράχια ήταν αρκετό να του στερήσει την ζωή.

Ένα χτύπημα που προήλθε από ένα πολύ δυνατό κύμα που τον παρέσυρε… και όχι από μια λάθος κίνηση του…

Ο  Θάνος Γκιτέρσος ξεκίνησε το μεγάλο «ταξίδι» για την γειτονιά των αγγέλων εγκαταλείποντας τους αγαπημένους τους ανθρώπους και αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία καθώς και στην  Αγρελιά, απ΄ όπου καταγόταν, καθώς όλοι μιλούν για ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί, με αγάπη στον αθλητισμό.
Η σωρός του 32χρονου θα μεταφερθεί σήμερα στις 11 το από την Ικαρία με πλοίο με προορισμό τον Πειραιά και θα αφιχθεί στις 5 το πρωί.
Στην συνέχεια θα μεταφερθεί στην Αγρελιά όπου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία αύριο το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του του πατέρα του Θάνου Γκιτέρσου!

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια – λουλούδια τα χρήματα να δοθούν στον Βασίλη Δέσικο ή σε κάποιο άτομο της οικογένειας του για δωρεά στο ίδρυμα Χατζηπατέρειο.

Συγκλονίζει ο πατέρας του με τον γενναίο τρόπο που αντιμετωπίζει τον θάνατο του πολυαγαπημένου του γιου. «Αύριο έχουμε γάμο όλοι στα λευκά ντυμένοι!!!! Ελάτε να γλεντήσουμε όπως του αξίζει!!» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τα λόγια είναι περιττά…

Καλό παράδεισο!

Θρήνος για τον 32χρονο Θάνο

Προτάσεις Τοπικής Αγορας

Back to top button