Επικαιρότητα

ΤΡΟΜΟΣ στο Φλαμούλι από επιθέσεις σκύλου!!!

ΤΡΟΜΟΣ στο Φλαμούλι από επιθέσεις σκύλου!!!… Έσπειρε τον πανικό σκύλος ράτσας «πιτ-μπουλ» το βράδυ της Παρασκευής 27/7, γύρω στις 22.30μμ  .

Αφού πρώτα επιτέθηκε για αρκετά λεπτά σε ένα ζευγάρι και το σκυλάκι τους που βρίσκονταν στην αυλή ταβέρνας της συνοικίας, δαγκώνοντας το σκυλάκι στο λαιμό και το πρόσωπο και αφήνοντάς το μόνο μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες αρκετών ενηλίκων που έτυχε να βρίσκονται στην ταβέρνα, στη συνέχεια κατευθύνθηκε με «δολοφονική» διάθεση στην αυλή σπιτιού, παρακείμενο σε μίνι-μάρκετ της συνοικίας.

Επιτέθηκε σε φιλήσυχο σκύλο που καθόταν στην αυλή του σπιτιού και στην κυριολεξία τον κατασπάραξε, δαγκώνοντάς τον θανάσιμα αλλεπάλληλα στο λαιμό, την κοιλιά και τη σπονδυλική στήλη.

Οι άτυχοι ιδιοκτήτες του φιλήσυχου σκύλου, μαζί με γείτονες, σοκαρισμένοι από την επιθετική διάθεση του πιτ-μπουλ, προσπάθησαν να το σταματήσουν, δυστυχώς δίχως επιτυχία καθώς το μικρό σκυλάκι κατέληξε μέσα σε λίγα λεπτά.

Για περίπου 2 ώρες, ως ότου η αστυνομία, η πυροσβεστική και φιλοζωική οργάνωση καταφθάσουν στο χώρο και απομακρύνουν το μανιασμένο πιτ-μπουλ, η οικογένεια που κατοικεί στο σπίτι έμεινε έγκλειστη εντός της οικίας ζώντας τον απόλυτο τρόμο.

Οι γείτονες της περιοχής που προσπάθησαν επίσης να βοηθήσουν, δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που ζούσαν και κατέκλυσαν τον κεντρικό δρόμο, ενώ ο σκύλος περιφέρονταν στην αυλή του σπιτιού με κλεισμένες τις εξωτερικές πόρτες .

Ευτυχώς, τα παιδιά της οικογένειας, άλλα παιδιά που ενδεχομένως να είχαν πάει για τα ψώνια τους στο μίνι-μάρκετ, ή άλλοι ενήλικες και ηλικιωμένοι, δε βρέθηκαν στο σημείο και για καλή τύχη όλων δε ζήσαμε μια μεγαλύτερη τραγωδία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ιδιοκτήτης του πιτ-μπουλ είχε το σκύλο σε μια μη-μόνιμη κατοικία του, με στόχο να φυλάει κάποια  γεωργικά μηχανήματα που διατηρεί σ’ ένα  περιφραγμένο οικόπεδο. Για άγνωστους λόγους, το πιτ-μπουλ ξέφυγε από τα όρια του οικοπέδου και έσπειρε τον πανικό στο πέρασμά του στη φιλήσυχη συνοικία.

Δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως και σε τι κατάσταση σίτισης και φύλαξης ο ιδιοκτήτες διατηρούσε το πιτ-μπουλ.

Ο ιδιοκτήτης του φιλήσυχου σκύλου, ζώντας ένα μεγάλο δράμα, καθώς ο συγκεκριμένος σκύλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην οικογένεια και τους γείτονες για πάνω από δέκα χρόνια, προχώρησε σε μήνυση προς τον ιδιοκτήτη του πιτ-μπουλ και η υπόθεση θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.

Στο πρόσφατο παρελθόν σκυλιά αυτής της ράτσας έχουν επιτεθεί σε παιδιά και ενήλικες τραυματίζοντάς τους θανάσιμα, ενώ σε κάποιες χώρες έχει απαγορευτεί η εκτροφή της συγκεκριμένης ράτσας σκυλιών.

Σκότωσε με σουγιά δύο Πίτμπουλ που επιτέθηκαν σε συγγενή του!!!

stagonnews.gr

ΤΡΟΜΟΣ στο Φλαμούλι από επιθέσεις σκύλου!!!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button