Κοινωνία - Γεγονότα

«Βουτιές» έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» – Πλημμύρισε ο προαύλιος χώρος

«Βουτιές» έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία»… Εντυπωση προκαλεί μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, στην οποία απεικονίζεται ο προαύλιος χώρος του Νοσοκομείου «Σωτηρία» να έχει πλημμυρίσει τόσο πολύ ώστε οι άνθρωποι να κάνουν «βουτιές» για να απεγκλωβιστούν.

Ισχυρές βροχοπτώσεις πλήττουν από το μεσημέρι την περιοχή της Αττικής,με την πυροσβεστική να έχει δεχθεί πάνω από 200 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων μέχρι στιγμής. Δεκάδες είναι τα περιστατικά απεγκλωβισμού αυτοκινήτων λόγω πλημμυρών σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής, με μία φωτογραφία από το νοσοκομείο «Σωτηρία» να έχει προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα στο facebook φέρεται να απεικονίζει τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία», με τους ανθρώπους να είναι κυριολεκτικά «μέχρι το λαιμό» μέσα στο νερό, προσπαθώντας να διαφύγουν.

dikaiologitika.gr

«Βουτιές» έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία»

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button