12η Πανελλήνια Ιππική Συγκέντρωση Βουκεφάλα Στο Περτούλι | 12,13,14-7-19

Σε αυτή την εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν τα άλογα, χωρίς να είναι απαραίτητα ιδιοκτήτες αλόγων και συμφωνούν με το πρόγραμμα της ιππικής συγκέντρωσης.

12η Πανελλήνια Ιππική Συγκέντρωση Βουκεφάλα Στο Περτούλι …Εκκίνηση εκδήλωσης μετά το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Ιουλίου στα περτουλιώτικα λιβάδια,τακτοποίηση αλόγων και κατασκήνωση σε όσους επιθυμούν (υπάρχουν ξενοδοχεία σε όλη την περιοχή) .

Το βραδάκι στο Ιππικό κέντρο Κερκέτιο ζεστή ατμόσφαιρα γύρω απ τη φωτιά και μουσική συντροφιά για όλα τα γούστα από τον γνωστό dj κ. Αρτέμη Κακαΐτσα (μέλος Ι. Σ )

Το Σάββατο πρωινό στο χώρο Κερκέτιο προσφορά του συλλόγου και στις 10:00 πμ Εκκίνηση διαδρομής περίπου 15χλμ στο μοναδικό ελατόδασος του περτουλίου.

Επιστροφή για γεύμα κ ξεκούραση.Το απόγευμα πριν το δείπνο “επίδειξη – εκπαίδευση αλόγου ” από την κ. Λίνα Μπιτσιούνη (μέλος Ι.Σ) και ενημέρωση για θέματα αγροτουρισμού κλπ από τον κ. Θοδωρή Σδρούλια.

Το γλέντι επιμελείται το Live της παρέας(Ηλίας Τζερεμές, Παναγιώτης Παπακώστας,Μαρία Πουλιανίτη κ Μιλτος Κρανιάς) .

Την Κυριακή πρωινό χορηγία του συλλόγου και 10:30 πμ μία ακόμη διαδρομή περίπου 11,5 χλμ.

Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης δέκα αλόγων από το κερκέτιο extreme sports και πέντε ” γουρούνες” σε αυτούς θέλουν να ακολουθήσουν τις διαδρομές.

Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα εννέα μποξ αλόγων.

Το τριήμερο θα βιντεοσκοπηθεί από τον δημοσιογράφο κ. Θοδωρή Σδρούλια- agrotorama.gr.

Σε αυτή την εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν τα άλογα, χωρίς να είναι απαραίτητα ιδιοκτήτες αλόγων και συμφωνούν με το πρόγραμμα της ιππικής συγκέντρωσης.

Πεταλωτής Ιππικής εκδήλωσης,Μητροβασίλης Δημήτρης τηλ 6944463534. Για περισσότερες διευκρινήσεις και λεπτομέρειες στο τηλ 6944127157…

12η Πανελλήνια Ιππική Συγκέντρωση Βουκεφάλα Στο Περτουλι

12η Πανελλήνια Ιππική Συγκέντρωση Βουκεφάλα Στο Περτούλι

Back to top button
Close