2018 τρικαλινές ευχές! – Λάμψη και πυροτεχνήματα για την υποδοχή | ΦΩΤΟ

2018 τρικαλινές ευχές!… Χαρμόσυνη η είσοδος του 2018 στα Τρίκαλα με μια φαντασμαγορική γιορτή. Λάμψη και ελπίδα από την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

2018 τρικαλινές ευχές!… Χιλιάδες επισκέπτες και τρικαλινοί κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, απολαμβάνοντας τις ετοιμασίες του Δήμου Τρικκαίων σε ένα πάρτι, αντάξιο της αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Η μουσική από τρικαλινό συγκρότημα συντρόφευε τους παριστάμενους, που με κέφι ανέμεναν τη μεγάλη στιγμή της αλλαγής του χρόνου.

Οι χιλιάδες επισκέπτες του Μύλου των Ξωτικών και όλων των αξιοθεάτων στην πόλη, οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην πόλη με τη συνεργασία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, οι τρικαλινοί που βλέπουν την πόλη να δίνει χαρά σε κάθε επισκέπτη, εντυπωσιάστηκαν από τα πυροτεχνήματα.

Η είσοδος του νέου έτους φωτίστηκε από πλήθος βεγγαλικών, που θαύμασαν οι πάντες, δίνοντας το στίγμα όλων για τη νέα χρόνια: με ελπίδα δημιουργούμε και προσπαθούμε για κάθε τι καλύτερο.

Ακολούθησε διανομή βασιλόπιτας για όλους, με τρεις τυχερούς να κερδίζουν σημαντικά δώρα. Το πάρτι συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, καθώς τα Τρίκαλα έσφυζαν από ζωή, δίνοντας το στίγμα και για το νέο έτος.


Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τους χιλιάδες πολίτες, ευχόμενος Υγεία, Ευτυχία, Δημιουργικότητα και εκπλήρωση των ονείρων του καθενός.

Καλή χρονιά σε όλους!

2018 τρικαλινές ευχές! – Λάμψη και πυροτεχνήματα για την υποδοχή | ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Back to top button
Close