Περιέλουσε τον άντρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά

Περιέλουσε τον άντρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά – Σύζυγος επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος της δράστιδας που συνελήφθη αμέσως σχηματίζεται δικογραφία για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη προκειμένου να προσαχθεί στην Εισαγγελία.

Το θύμα διασωληνώθηκε, επειδή λόγω του εύρους των εγκαυμάτων του δυσκολεύεται να αναπνεύσει και εισήχθη αρχικά στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Τελικά, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στην Αθήνα, καθώς τα εγκαύματα του καλύπτουν το 45% της επιφάνειας του σώματος του.

Μια απίστευτη τραγική ιστορία…

βρίσκεται πίσω από την επίθεση με εύφλεκτο υλικό συζύγου επιχειρηματία που τον περιέλουσε και του έβαλε φωτιά, στη Μυτιλήνη.

Η μοίρα είχε χτυπήσει άσχημα την οικογένεια όταν έχασε σε διαφορετικούς χρόνους τα δύο από τα τρία παιδιά της.

Το ένα από τα παιδιά της οικογένειας πνίγηκε στη θάλασσα και το άλλο σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα εμφάνιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της μη μπορώντας να διαχειριστεί τον θάνατό τους. Όπως λένε γείτονες εξαιτίας των προβλημάτων αυτών ξεσπούσε συχνά πάνω στον άνδρα της και τον κακομεταχειριζόταν.

Πριν από λίγες ημέρες ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει ουζερί, έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε μέχρι που επέστρεψε. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση μέχρι το σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν φέρεται να εκτυλίχθηκε στην ταβέρνα της οικογένειας, όπου η γυναίκα περιέλουσε με βενζίνη τον άντρα της και του έβαλε φωτιά.

Περιέλουσε τον άντρα της με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά – trikala365.gr

– Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ”

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button