Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Η στιγμή που πέφτει στη θάλασσα | BINTEO

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Η στιγμή που πέφτει στη θάλασσα – Σε βίντεο καταγράφηκε η πτώση του ελικοπτέρου που είχε ξεκινήσει από Μαντούδι με κατεύθυνση τη ΒΙΠΕ Βόλου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον αριθμό των επιβαινόντων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρησης έρευνας και διάσωσης.

Το στίγμα του ελικοπτέρου Α-109 χάθηκε από τα ραντάρ στη περιοχή της παραλίας Αχλάδι λίγο πριν τις 11:00 την Πέμπτη

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γιώργος Τσαπουρνιώτης, το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και έπεσε στην παραλία Αχλαδίου. «Με ενημέρωσαν οι οικείοι μου ότι συντρίμμια», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σε εξέλιξη είναι αεροναυαγοσωστική επιχείρηση με τη συμμετοχή και Super Puma. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση στην περιοχή σπεύδουν 4 σκάφη του Λιμενικού και δύο ιδιωτικά σκάφη ενώ οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι 4 μποφόρ.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, τόνισε: «Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον δήμαρχο κ. Τσαπουρνιώτη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη στο συγκεκριμένο χώρο και είμαστε από τους πρώτους που προσπαθούμε να φτάσουμε εκεί. Δυστυχώς οι προσβάσεις είναι κομμένες και τώρα κινούμαστε από πεδινές περιοχές τόσο εμείς όσο και τα σωστικά συνεργεία για να προσεγγίσουμε το σημείο που φέρεται ότι έπεσε το ελικόπτερο» δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Πηγή: in.gr

Πτώση ελικοπτέρου στην Εύβοια: Η στιγμή που πέφτει στη θάλασσα | trikala365.gr

– Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ”

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button