Άγριος ξυλοδαρμός – Ναυαγοσώστης πιάστηκε στα χέρια με γυμνιστή!!! | ΒΙΝΤΕΟ

Ο επίμονος γυμνιστής αρνήθηκε κατ’ εξακολούθηση να συμμορφωθεί στις οδηγίες του ναυαγοσώστη, ο οποίος επέμενε ότι η απουσία ρούχων ενοχλούσε αρκετούς από τους υπόλοιπους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία.

Άγριος ξυλοδαρμός – Ναυαγοσώστης πιάστηκε στα χέρια με γυμνιστή!!! Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν σε παραλία στα Κατεχόμενα της Κύπρου, όταν ένας γυμνιστής λουόμενος πιάστηκε στα χέρια με ναυαγοσώστη της παραλίας, όταν ο τελευταίος του έκανε παρατήρηση για την απουσία ρούχων σε μία παραλία γεμάτη με οικογένειες και μικρά παιδιά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες σε παραλία στην κατεχόμενη βόρεια πλευρά της Κύπρου, καθώς ο επίμονος γυμνιστής αρνήθηκε κατ’ εξακολούθηση να συμμορφωθεί στις οδηγίες του ναυαγοσώστη, ο οποίος επέμενε ότι η απουσία ρούχων ενοχλούσε αρκετούς από τους υπόλοιπους λουόμενους που βρίσκονταν στην παραλία.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια, ανταλλάσσοντας μπουνιές και κλωτσιές, λίγα βήματα μακριά από την θάλασσα, ενώ στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κατέγραψε το συμβάν, εμφανίζεται ακόμα ένας λουόμενος να παίρνει το μέρος του ναυαγοσώστη και να ρίχνει στο έδαφος τον γυμνιστή.

Άγριος ξυλοδαρμός – Ναυαγοσώστης πιάστηκε στα χέρια με γυμνιστή!!!

Back to top button