Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία εμπορικού κέντρου καταδιώκοντας μια κοπέλα

Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία εμπορικού κέντρου καταδιώκοντας μια κοπέλα – Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου, όταν ένας άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία καταστήματος στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη. “Είμαι απεσταλμένος του Θεού” ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επιδίωξη του οδηγού ήταν να χτυπήσει με το αυτοκίνητό του μία κοπέλα, την οποία παρενοχλούσε για αρκετή ώρα.

Ο δράστης, σαν σε ταινία, χτυπούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα της νεαρής κοπέλας από τη Λ. Θηβών μέχρι το Αιγάλεω, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο.

Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει η γυναίκα κατευθύνθηκε προς τον Κηφισό, ωστόσο ο οδηγός συνέχισε να την καταδιώκει χτυπώντας το αυτοκίνητό της.

Καταδίωκε γυναίκα οδηγό χτυπώντας το ΙΧ της με το δικό του

Στο ύψος του River West, στο Αιγάλεω, η γυναίκα έστριψε και κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου όπου άφησε το όχημά της.

Πεζή κατευθύνθηκε προς τα καταστήματα του ισογείου για να προστατευθεί από τον άνδρα.

Ο οδηγός συνέχισε να την κυνηγά προσπαθώντας να την χτυπήσει με το αυτοκίνητό του καθώς εκείνη έτρεχε να σωθεί. Μπήκε στην κυριολεξία μέσα στο εμπορικό κέντρο, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες.

Η γυναίκα πανικόβλητη κατάφερε να μπει μέσα σε ένα κατάστημα και ο δράστης την ακολούθησε ρίχνοντας το ΙΧ του στην τζαμαρία.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε. Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ περιέγραψε στους αστυνομικούς, που έσπευσαν στο σημείο, όσα συνέβησαν.

Ο οδηγός αμέσως μετά την πρόσκρουση προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το εμπορικό κέντρο, αλλά εντοπίστηκε και προσήχθη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητό του σακούλα φαρμακείου με ποσότητα ψυχιατρικών φαρμάκων.

Για περισσότερη από μία ώρα τα καταστήματα του ισογείου του εμπορικού κέντρου παρέμειναν κλειστά.

Δείτε …όπως το μετέδωσε η ΕΡΤ

capital.gr

Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητό του σε τζαμαρία εμπορικού κέντρου καταδιώκοντας μια κοπέλα – trikala365.gr

– Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ”

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Ροή Δημοσιευμάτων

Back to top button