Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Power Pass δεν δίνεται σε όσους έλαβαν… κάτω από 18€

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Power Pass δεν δίνεται σε όσους έλαβαν… κάτω από 18€ – Στα… παράλογα του μέτρου του Power Pass έρχεται να προστεθεί άλλο ένα, αφού όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, όσοι έχουν πιστωθεί ποσό μικρότερο των… 18 ευρώ, τελικά δε θα λάβουν τίποτα.

Όπως αναφέρει η εφαρμογή του gov.gr σε πολίτη που έλαβε την «αστρονομική» επιχορήγηση των 17,21 ευρώ, «το συνολικό ποσό επιστροφής δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 18 € και μεγαλύτερο των 600 €».

Παραμένει άγνωστο αν υπάρχει πολίτης που έλαβε επιστροφή άνω, ή έστω ίση, με 600 ευρώ, ωστόσο, εδώ και δύο ημέρες τόσο οι πολίτες, όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης πνέουν τα μένεα εναντίον της κυβέρνησης για τα χαμηλότατα επίπεδα στα οποία κινήθηκε τελικά το πολυδιαφημισμένο Power Pass.

Τόση ήταν η οργή του κόσμου, που ακόμη και ο πρωθυπουργός εξαναγκάστηκε να κάνει μια ηττοπαθή δήλωση, παραδεχόμενος ότι η επιδότηση ήταν χαμηλότερη του προσδοκόμενου.

“Ξέρω καλά την καθημερινή πίεση που ασκεί ο εισαγόμενος πληθωρισμός. Σε αυτόν υψώνουμε τώρα άλλο ένα ανάχωμα. Που προφανώς θα το ήθελα….”

«άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» ( ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ Η ΦΡΑΣΗ ΕΔΩ)

Πώς βγήκε η φράση «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε»

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Power Pass δεν δίνεται σε όσους έλαβαν… κάτω από 18€ – trikala365.gr

– Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα της κατηγορίας “ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ”

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Back to top button