Εργαζόμενη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την απέλυσαν …λόγω αναρρωτικής άδειας!!!

Να αυτοκτονήσει επιχείρησε μία εργαζόμενη στην Πάτρα, όταν απολύθηκε από κατάστημα στο οποίο εργαζόταν επί 10 ολόκληρα χρόνια χωρίς ρεπό και άδειες επειδή πήρε αναρρωτική άδεια 15 ημερών.

Εργαζόμενη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την απέλυσαν …λόγω αναρρωτικής άδειας!!! – Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η 50χρονη εργαζόμενη ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της με την προοπτική να πέσει το κενό.

Ευτυχώς έγινε αντιληπτή από τις τρεις κόρες της που την εμπόδισαν ενώ ενημέρωσαν και συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου Πάτρας οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο.

Η ζωή της πενηντάχρονης γυναίκας είχε μετατραπεί σε κόλαση καθώς επί δέκα ολόκληρα έτη εργαζόταν καθημερινά σε μεγάλη επιχείρηση τοπικών συμφερόντων, χωρίς να λαμβάνει άδεις και ρεπό.

Οι μεσαιωνικές συνθήκες οδήγησαν την εργαζόμενη στην πλήρη εξάντληση, με τους γιατρούς να της συστήνουν κατεπείγουσα 15θήμερα άδεια για να επανακτήσει δυνάμεις, σωματικά και ψυχολογικά.

Όμως, αμέσως μετά την επιστροφή της στην εργασία, της ανακοινώθηκε η απόλυσή της από τον εργοδότη που φέρεται μάλιστα να ήταν και παιδικός φίλος της.

Εργαζόμενη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την απέλυσαν …λόγω αναρρωτικής άδειας!!!

 

Back to top button
Close