Αρχίζουν οι από αέρος ρίψη εμβολίων κατά της λύσσας στο νομό Τρικάλων

Συνεχίζετε η προσπάθεια για την καταπολέμηση της λύσσας στη Χώρα, έτσι θα επαναληφθεί η ρίψη εμβολίων – δολωμάτων προκειμένου να αναχαιτισθεί η εξάπλωση της νόσου.

Αρχίζουν οι από αέρος ρίψη εμβολίων κατά της λύσσας στο νομό Τρικάλων – Η Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων ενημερώνει τους κατοίκους του Νομού ότι:

Ο εμβολιασμός των αλεπούδων θα πραγματοποιηθεί από αέρος αρχής γενομένης από την Κυριακή  17/05/2020 έως και την Κυριακή  24/05/2020 που θα καλύψει όλη  την  περιοχή  του Νομού Τρικάλων,  αν βέβαια το επιτρέψει ο καιρός.

ΕΠΙΣΗΣ

–  Εμβολιασμός των αλεπούδων θα πραγματοποιηθεί από αέρος αρχής γενομένης από την Κυριακή 24/05/2020 έως και την Παρασκευή 29/05/2020 και θα καλύψει τις περιοχές ήτοι:

ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ, ΦΛΑΜΟΥΛΙ, ΡΙΖΑΡΕΙΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΔΡΟΣΕΡΟ, ΠΥΡΓΕΤΟΣ, ΠΥΡΓΟΣ, ΣΩΤΗΡΑ, ΛΟΓΓΑΚΙ, ΚΗΠΑΚΙ, ΠΕΡΙΔΟΚΟΡΡΑΧΗ, ΚΡΗΝΙΤΣΑ, ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΣ, ΖΗΛΕΥΤΗ, ΧΡΥΣΑΥΓΗ, ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, ΛΟΓΓΟΣ, ΠΑΤΟΥΛΙΑ, ΓΛΙΝΟΣ, ΠΕΤΡΩΤΟ, ΟΙΧΑΛΙΑ, ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΖΑΡΚΟΣ, ΠΗΝΕΙΑΔΑ…. του Νομού Τρικάλων, αν βέβαια το επιτρέψει ο καιρός.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εμβόλια – δολώματα περιέχουν ζωντανό εξασθενημένο ιό της λύσσας, είναι μικροί κύβοι χρώματος  λαδί-καφέ με οσμή ψαριού.

Αν βρείτε τέτοιο δόλωμα:

  • ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ
  • ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΤΕ    ΚΑΙ 
  • ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ  ΕΡΧΕΣΤΕ  ΣΕ  ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ  ΕΠΑΦΗ  ΜΕ  ΑΥΤΟ

Αν κάποιος  έρθει σε επαφή, με αυτά τα δολώματα, πρέπει να επισκεφθεί άμεσα τον γιατρό.

Σε κάθε περίπτωση ενημερώνετε  άμεσα τις Τοπικές Κτηνιατρικές Αρχές.

Αρχίζουν οι από αέρος ρίψη εμβολίων κατά της λύσσας στο νομό Τρικάλων – trikala365.gr +
Τρικαλινά Νέα
Τα νέα της ημέρας
Βρες Εύκολα
Back to top button
Close