Άρπαξε το «ξυστό» ηλικιωμένης που μόλις της είχε πουλήσει – Κέρδιζε 500 χιλιάδες ευρώ

Άρπαξε το «ξυστό» ηλικιωμένης που μόλις της είχε πουλήσει – Κέρδιζε 500 χιλιάδες ευρώ – Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας από τη γειτονική Ιταλία.

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος με καπνά, στο κέντρο της Νάπολης, προσπάθησε να κλέψει κερδοφόρο «ξυστό» το οποίο είχε μόλις πουλήσει σε ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ιταλίας, η γυναίκα, που είχε αγοράσει δύο δελτία «ξυστό», κατάλαβε πως με ένα από αυτά κέρδιζε 500.000 ευρώ. Μόλις το κατάλαβε ζήτησε επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη που μόλις της το είχε πουλήσει.

Ένας υπάλληλος έλεγξε και κατέγραψε τους αριθμούς, επιβεβαιώνοντας έτσι την ηλικιωμένη γυναίκα. Ωστόσο, αμέσως μετά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, άρπαξε το «ξυστό», βγήκε έξω, ανέβηκε στην μηχανή του και εξαφανίσθηκε.

Οι καραμπινιέροι, οι οποίοι κλήθηκαν άμεσα, σήμαναν συναγερμό και ειδοποίησαν την αρμόδια κρατική αρχή ότι ο συγκεκριμένος έμπορος δεν θα έπρεπε, σε καμία περίπτωση, να εισπράξει το ποσό.

Τελικά, ύστερα από εικοσιτέσσερις ώρες, ο ιδιοκτήτης εντοπίσθηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο, ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις Κανάριες νήσους.

Δυστυχώς, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του, το τυχερό «ξυστό».

Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, τέλος, ο υπαίτιος κλοπής φέρεται να κατέθεσε το πολύτιμο ξυστό, σε τράπεζα της Λατίνα (73 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης) πριν προσπαθήσει να αναχωρήσει για τις Κανάριες.

Άρπαξε το «ξυστό» ηλικιωμένης που μόλις της είχε πουλήσει – Κέρδιζε 500 χιλιάδες ευρώ – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Δημοσιεύματα στην κατηγορία “ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ” η επισκεφθείτε τo Trikala365.gr/snews

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Ροή Δημοσιευμάτων

Back to top button