Πέμπτη , Νοέμβριος 15 2018

Άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό τέλος στο Πολυνέρι Τρικάλών… από τοιχίο αντιστήριξης!!!

Άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό τέλος στο Πολυνέρι Τρικάλών… από τοιχίο αντιστήριξης!!!… Τραγικό θάνατο βρήκε 80χρονη στο Πολυνέρι Τρικάλων…

όταν αυτή κατέπεσε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, σε κενό ύψους τεσσάρων περίπου μέτρων, που εκ των πραγμάτων αφήνει τοιχίο αντιστήριξης δρόμου.

Το άσχημο τέλος που επιφύλασσε η ζωή για την 80χρονη Σταυρούλα Γιαννούχου, σημειώθηκε περί την 9ην πρωινή της περασμένης Πέμπτης, ενώ την βρήκαν στο σημείο της πτώσης, συγχωριανοί της παραθεριστές, όταν άκουσαν τις φωνές της που καλούσε σε βοήθεια, πέντε ώρες αργότερα.

Τραυματισμένη η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μουζακίου στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας, όπου αργά το βράδυ, κατέληξε.

Τέτοιου είδους σημεία, με τοιχεία αντιστήριξης του δρόμου, τα οποία αφήνουν από την μια πλευρά του δρόμου κενά ύψους έως & πέντε μέτρων, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του χωριού κ. Παν. Βλαχοδήμο, είναι τέσσερα στην Κοινότητα του Πολυνερίου, που καλύπτουν μία συνολική απόσταση 80-100 μέτρων περίπου, τα οποία άμεσα θα πρέπει να καλυφθούν με προστατευτικά μέτρα, τύπου “καγκελοφράχτη”.

Άτυχη γυναίκα βρήκε τραγικό τέλος στο Πολυνέρι Τρικάλών… από τοιχίο αντιστήριξης!!!