Black Friday – Αυτά είναι τα καταστήματα που θα συμμετέχουν! | 29-11-19

Ερχεται ξανά η Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή – Στην Ελλάδα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή αρκετές αλυσίδες, πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα.

Black Friday – Αυτά είναι τα καταστήματα που θα συμμετέχουν! – Το 2019, οι προσφορές της Μαύρης Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν στις 29 Νοέμβρη, αν και πολλά καταστήματα συνηθίζουν να ξεκινούν τις προσφορές αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Για φέτος αυτά που προκαλούν περισσότερο ενδιαφέρον  είναι τα παρακάτω :

Media Markt

Kotsovolos.gr

Public

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

EkoMarket

Ο ρόλος του skroutz.gr

Η είσοδος της μεγάλης εμπορικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην Black Friday είναι σίγουρο ότι αλλάζει τα δεδομένα.

Ήδη έχει διαμορφώσει ειδική σελίδα για τις 29 Νοεμβρίου και στην οποία θα φιλοξενήσει προσφορές για εκείνη την ημέρα από πολλά καταστήματα.

Και το bestprice.gr

Παρόμοια στρατηγική ακολουθεί και το bestprice.gr το οποίο έχει δημιουργήσει σελίδα τρεχουσών προσφορών και προετοιμάζεται για τις 29 Νοεμβρίου.

Το Heaven of brands

-το Heaven Of Brands (www.heavenofbrands.com και όλα τα φυσικά μας καταστήματα)

-το Heaven Of Brands – economy (www.heavenofbrands-economy.com και όλα τα φυσικά μας καταστήματα)

-το All About Sneakers (www.all-about-sneakers.com και όλα τα φυσικά μας καταστήματα)

Σούπερ Μάρκετ που συμμετέχουν στο Black Friday

Παρόν στο Black Friday δήλωσαν Σκλαβενίτης και AB Βασιλόπουλος.

– Συγκεκριμένα η AB Βασιλόπουλος προσφέρει έξτρα πόντους για την κάρτα AB Plus στις 100 πρώτες παραγγελίες που θα γίνουν online στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

– Από την πλευρά της η Σκλαβενίτης, ανακοίνωσε εκπτώσεις 20% σε είδη σπιτιού και εποχικά είδη για το Black Friday …και το Σάββατο.

Αυξημένη αναμένεται η συμμετοχή των Τοπικών εμπορικών καταστημάτων….

με την προτροπή και του Εμπορικού Συλλόγου …Δεδομένου ότι αυτή η προωθητική ενέργεια πραγματοποιήθηκε κατά κύριο λόγο από πολυεθνικές επιχειρήσεις… θεωρεί ότι δεν πρέπει να αφήσει αυτό το πεδίο «ελεύθερο».

Σύμφωνα δε με τις έρευνες της ΕΣΕΕ, τις τρεις περιόδους εφαρμογή της, αποδείχθηκε επιτυχημένη καθώς συνέβαλε στην αύξηση του τζίρου των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και στην τόνωση της αγοράς, παρά την εγγύτητα που η συγκεκριμένη ημέρα έχει με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου.

*** (Πρσθέστε την επιχείρηση σας στην λίστα …Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ)

Όμως, οι καταναλωτές αυτή την ημέρα δεν περιορίζονται μόνο στα καταστήματα, αξιοποιούν τις μεγάλες προσφορές που γίνονται στα e-shop και στο εξωτερικό, κάνοντας τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά.

Μλέτη της εταιρεία GfK για λογαριασμό της PayPal, δείχνει ότι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι Έλληνες ψωνίζουν από το εξωτερικό, και κυρίως από τις ΗΠΑ, δεν είναι μόνο οι ελκυστικές τιμές, αλλά και η δυνατότητα να αποκτήσουν προϊόντα που δεν διατίθενται στη χώρα μας.

Ιδού, λοιπόν, κάποιες συμβουλές για όσους σκοπεύετε να κάνετε τις αγορές με αυτό τον τρόπο:

Επιλέξτε αξιόπιστες πλατφόρμες πληρωμών:

Το 20% των Ελλήνων έχει εγκαταλείψει το καλάθι αγορών, ενώ ψώνιζε από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας αμφιβολίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών ή οικονομικών δεδομένων του.

Όταν πραγματοποιείτε αγορές από το εξωτερικό, να ελέγχετε πάντοτε εάν παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμής μέσω αξιόπιστων και ασφαλών συστημάτων.

Ψυχραιμία, ψυχραιμία και υπομονή!

Πολλοί καταναλωτές είναι διατεθειμένοι να ψωνίσουν κάτι εντελώς άχρηστο, μόνο και μόνο επειδή το βρήκαν σε έκπτωση.

Σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών Statista, τα έσοδα από τις online συναλλαγές κατά τη διάρκεια της Black Friday πέρυσι στις ΗΠΑ άγγιξαν τα 1,66 δισεκατομμύρια δολάρια!

Περισσότερα για την Black Friday εδώ

Black Friday – Αυτά είναι τα καταστήματα που θα συμμετέχουν! | 29-11-19
Back to top button
Close