Διέρρηξαν το σπίτι τρικαλινού που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική δομή

Διέρρηξαν το σπίτι τρικαλινού που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική δομή – Είναι από αυτές τις ιστορίες που δεν μπορεί εύκολα να συλλάβει ο ανθρώπινος νους! Ο λόγος για μια γνωστή υπόθεση στην πόλη των Τρικάλων.

Τον περασμένο μήνα διατάχθηκε η νοσηλεία ενός νέου ανθρώπου με σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές, μετά από παρέμβαση από Κοινωνική Λειτουργό και την κατάθεση σχετικού πορίσματος – πρόταση στην Εισαγγελία, ο νέος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε δομή του νομού Λάρισας.

Με ακούσια νοσηλεία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ακολούθησε μετά από μερικές ημέρες και η μεταφορά και φιλοξενία σε αντίστοιχη δομή της Κατερίνης και του πατέρα του παιδιού.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους με δυνατούς δεσμούς μιας και εδώ και χρόνια ο πατέρας ήταν αυτός που φρόντιζε τον γιό κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόσφατα το σπίτι που διέμεναν στην περιοχή του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων, διαρρήχθηκε από επιτήδειους.

Ο ένας συνελήφθη επ΄αυτοφώρω και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ ο δεύτερος διέφυγε. Οι δύο διαρρήκτες μάλιστα, δεν ήταν από την περιοχή των Τρικάλων αλλά Λαρισαίοι.

Συνδυαστικά με το γεγονός ότι η κατάσταση του σπιτιού δεν έδειχνε κάποια ευμάρεια που θα προσέλκυε ληστές, αφήνει περιθώρια να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί η πράξη να ήταν στοχευμένη.

Οι αστυνομικές έρευνες έτσι κι αλλιώς συνεχίζουν, αξιοποιώντας και στοιχεία από κάμερες της περιοχής για τον εντοπισμό και του δεύτερου διαρρήκτη.

Το δράμα βέβαια παραμένει για τους δύο συμπολίτες μας, πατέρα και γιο, που έτυχε να βρεθούν σε αυτή τη δύσκολη θέση και να αντιμετωπίζουν τόσο σκληρές καταστάσεις.

Διέρρηξαν το σπίτι τρικαλινού που νοσηλεύεται σε ψυχιατρική δομή – trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Back to top button