Δώρα για την γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ

Δώρα για την γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ …Την δεύτερη Κυριακή του Μαϊου γιορτάζουν οι μαμάδες όλου του κόσμου. Δες πώς μπορείς να κάνεις τη δική σου να χαμογελάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Μπορεί τα πράγματα να είναι δύσκολα για όλους αυτό τον καιρό -κυρίως οικονομικά- αλλά μην αφήσεις το γεγονός να χαλάσει αυτή τη μέρα δες το σαν ευκαιρία να κάνεις χαρούμενο τον άνθρωπο που σου πρόσφερε το μεγαλύτερο δώρο από όλα. Και μην ανησυχείς… Υπάρχουν και αρκετές ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις…

Διάβασε παρακάτω και πάρε ιδέες.

Η πρώτη, πιο απλή, εύκολη και παρόλο που μπορεί να θεωρηθεί συνηθισμένη έχει 100% εγγυημένη επιτυχία είναι ένα όμορφο μπουκέτο. Ή ακόμη και ένα μόνο λουλούδι. Πραγματικά. Η σκέψη και μόνο θα κάνει τη μαμά να χαμογελάσει στην καρδιά της.Βρείτε τα στο κατάστημα  Fleurs στα Τρίκαλα στην Στρ.Σαράφη 27 (τηλ: 24310 33929) 

Κέρασέ της ένα δείπνο. Είτε με τον μπαμπά σου, είτε με παρέα . Το τραπέζι κερασμένο από σένα…Η  ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΟΡΑ στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ | 2431 0 35000  Δημιουργήσε ένα χώρο με αγάπη, για ανθρώπους που θέλουν καλό φαγητό, κρασί και ένα περιβάλλον ξεχωριστό για ιδιαίτερες στιγμές.

Ένα φουλάρι το οποίο θα είναι σε λεπτό ύφασμα ώστε να το φορέσει τώρα την άνοιξη, και το καλοκαίρι να το έχει για πασμίνα για τα βράδια που θα έχει δροσιά.Μια τσάντα, γιατί ως γνωστόν για κάθε γυναίκα, όσες κι αν έχει δεν θα είναι ποτέ αρκετές.Βρείτε τα στο κατάστημα L & G στην Ασκληπιού 4 Τρίκαλα ( Τηλ : 2431 5 50935) Οι συλλογές βασίζονται σε επίκαιρα χρώματα εμπνευσμένα από τις εποχές, το στυλ, τo μοτίβο, και κινούνται σε μοντέρνες κομψές μινιμαλιστικές γραμμές ικανοποιώντας την γυναίκα που απαιτεί μοναδικότητα και διαφορετικότητα.

Ένα κόσμημα το οποίο θα το φορά και με όλα της τα ντυσίματα, και θα της φτιάχνει τη διάθεση απλώς και μόνο επειδή της το έχει κάνει δώρο το παιδί της.Βρείτε τα στο κατάστημα BANTEL : Γ.ΚΟΝΔΥΛΗ 38 Τρίκαλα – Tηλ 2431 0 24766

-Ένα βιβλίο, στο οποίο μπορείς να γράψεις και κάποια αφιέρωση στις πρώτες σελίδες για να το κάνεις ακόμη πιο προσωπικό, στην περίπτωση που της αρέσει να διαβάζει στον ελεύθερό της χρόνο.

Ένα είναι το μήνυμα

Τελικά, το σίγουρο είναι πως ανεξάρτητα του τι θα αποφασίσεις να της προσφέρεις, η ιδέα και μόνο ότι θυμήθηκες τη “μέρα” της θα είναι αρκετή.

Μια αγκαλιά, ένα φιλί, μια κάρτα που μπορεί να φτιάξεις και μόνη σου -αν έχεις διάθεση- θα είναι πραγματικό… βάλσαμο!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Δώρα για την γιορτή της ΜΗΤΕΡΑΣ

♦ Δείτε τις τελευταίες Δημοσιεύσεις  στο trikala365.gr - Ειδήσεις που ίσως χάσατε ...Ειδήσεις που μας αφορούν ...Προτάσεις ημέρας
Back to top button
Close