Δωρεάν άθληση στον Δήμο Τρικκαίων – Πρόγραμμα

Ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί και το 2020 το δωρεάν πρόγραμμα «Άθληση για Όλους».

Δωρεάν άθληση στον Δήμο Τρικκαίων – Τα τμήματα του προγράμματος ξεκινούν από την Δευτέρα  3 Φεβρουαρίου 2020, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Το πρόγραμμα υλοποιεί το τμήμα Πολιτισμού – Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Α. Αναστασίου τόνισε τη «σημασία αυτής της προσφοράς για τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές στην άσκηση, την άθληση και την υγεία, και μάλιστα δωρεάν».

Το πρόγραμμα Άθληση & Γυναίκα θα υλοποιηθεί στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων των σχολείων: 7ο Γ.ΕΛ. – 31ο Δημοτικό – 35ο Δημοτικό – Μεγαλοχωρίου – Παλαιοπύργου.

Το πρόγραμμα «Aqua Aerobic» και «εκμάθηση κολύμβησης ενηλίκων» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων.

Το πρόγραμμα «Άσκηση στα Πάρκα Άθλησης» στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα είναι:

Όσοι/ες έχουν δηλώσει συμμετοχή στα ανωτέρω τμήματα θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική βεβαίωση από ιατρό γενικής Ιατρικής που να βεβαιώνει την καλή κατάσταση του/της αθλούμενου/ης.

Για το πρόγραμμα «Aqua Aerobic» και «εκμάθηση κολύμβησης ενηλίκων» θα πρέπει να έχουν μαζί τους ιατρική βεβαίωση από ιατρό γενικής Ιατρικής που να βεβαιώνει ότι καρδιολογικά, παθολογικά.  δερματολογικά είναι υγιείς.

Τα προγράμματα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Δωρεάν άθληση στον Δήμο Τρικκαίων – trikala365.gr +
Back to top button
Close