Δωρεάν μέτρηση καυσαερίων αυτοκινήτων στα Τρίκαλα | ΦΩΤΟ

Άκρως επιτυχημένη από κάθε άποψη, υπήρξε και η φετινή ανοιχτή εκδήλωση.

Ο σύνδεσμο ιδιοκτητών συνεργείων επισκευών αυτοκινήτων μηχανημάτων ηλεκτροτεχνιτών νομού Τρικάλων (ΣΙΣΕΑΜΗ),με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, οργάνωσε για 4η συνεχόμενη χρονιά στα Τρίκαλα την εκδήλωση «Άνθρωπος – Περιβάλλον – Αυτοκίνητο» …με δωρεάν τεχνικό έλεγχο μέτρησης των καυσαερίων των αυτοκινήτων.

Η δωρεάν μέτρηση των καυσαερίων έγινε από τις 10 πρωί της Κυριακής έως τις 2 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μελών του ΣΙΣΕΑΜΗ, παρόλες τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν σήμερα, πάνω από 200 αυτοκίνητα  πέρασαν από το ειδικό μηχάνημα μέτρησης από τα μέλη του συνδέσμου, που βρίσκονταν εκεί.

Αμέσως μετά εξέδιδαν ειδικό σημείωμα για την κατάσταση του κάθε αυτοκινήτου και ενημέρωναν τον ιδιοκτήτη, αν χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος σε κάποιο συνεργείο.

Πρόκειται για μια ακόμη αξιέπαινη ενέργεια του ΣΙΣΕΑΜΗ και προσπάθεια ενημέρωσης κάθε οδηγού, ώστε να γίνει σε όλους συνείδηση η προστασία του περιβάλλοντος,  πάνω στο τρίπτυχο άνθρωπος-περιβάλλον-αυτοκίνητο.

Η διοίκηση και τα μέλη του συνδέσμου, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους οδηγούς γι’ αυτή τους τη συμμετοχή, κερνούσαν δωρεάν καφέ, όπως επίσης και αναμνηστικά δώρα.

Δωρεάν μέτρηση καυσαερίων αυτοκινήτων στα Τρίκαλα

Back to top button