Επικαιρότητα

Δύο τροχαία ατυχήματα στην Οδό Καλαμπάκας!!!

Δύο τροχαία ατυχήματα στην Οδό !!! Ιδιαίτερη προσοχή εφιστάται στους κεντρικούς δρόμους λόγω παγωνιάς και ολισθηρότητας του δρόμου.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ακόμη, οδηγός διερχόμενος από την οδό Καλαμπάκας με το επαγγελματικό του ΙΧ ξέφυγε από την πορεία και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού .

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7.00 πμ το πρωί της Παρασκευής και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γενικό Τρικάλων .

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το ατύχημα οφείλεται  σε κακό χειρισμό του οδηγού και στο ολισθηρό οδόστρωμα που είχε ως  αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Και το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Καλαμπάκας τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς η ομίχλη καθιστά δύσκολη την διέλευση των οχημάτων.

Ιδιαίτερη προσοχή εφιστάται στους κεντρικούς δρόμους λόγω παγωνιάς και ολισθηρότητας του δρόμου.

Ενώ, συνεχίζονται από το Δήμο οι φιλότιμες προσπάθειες καθαρισμού των δρόμων & των πεζοδρομίων, χρειάζεται αρκετή ποσότητα αλατιού για να αντιμετωπιστεί το θέμα της ολισθηρότητας, καθώς δρόμοι και πεζοδρόμια αποτελούν παγίδα ατυχημάτων για οδηγούς και πεζούς.

Προσοχή στην ολισθηρότητα των δρόμων

trikalaidees.gr

Προσοχή στην ολισθηρότητα των δρόμων 2 τροχαία ατυχήματα στην Οδό Καλαμπάκας

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button