Ευχές για Πάσχα σε βαφτιστήρι

Το να είσαι νονός είναι ευλογία! Αγαπάμε τα βαφτιστήρια μας, είμαστε δίπλα τους σαν φύλακες άγγελοι και επιθυμούμε πάντα το καλύτερο για τις ζωές τους!

Ευχές για Πάσχα σε βαφτιστήρι Το Πάσχα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε όλα τα όμορφα λόγια που θέλετε να τους πείτε!

Δείξτε τους την αγάπη σας με λόγια βγαλμένα από την καρδιά.

• Σου εύχομαι ολόψυχα το φως της Ανάστασης να σου χαρίσει ελπίδα, δύναμη, αισιοδοξία, χαρά και πάντα επιτυχία!

• Χρόνια πολλά! Το Πάσχα είναι η γιορτή που μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, να αγαπήσουμε, να πιστέψουμε πιο πολύ και να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο και πιο δίκαιο αύριο! Καλό Πάσχα βαφτιστήρι μου!

• Σου εύχομαι χρόνια πολλά και καλά με ημέρες πιο ξέγνοιαστες, λαμπρές σαν τη φλόγα στη λαμπάδα σου! Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και ελπίδα!

• Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση στο καλύτερο παιδί! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η φλόγα της φετινής σου λαμπάδας να λάμψει μεγαλοπρεπώς μέσα στην καρδιά σου!

• Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά! Να περνάς όμορφες οικογενειακές στιγμές! Κάθε Πάσχα είναι μία καλή ευκαιρία να κοιτάμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με πίστη και ελπίδα και τριγύρω μας με αγάπη! Να είσαι γερός, δυνατός και ευτυχισμένος αγόρι μου γλυκό!

• Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο φως να φωλιάσει μέσα στις καρδιές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε μας βήμα στο ταξίδι αυτό που λέγεται ζωή! Καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση με υγεία, πίστη και καλή σταδιοδρομία!

• Χρόνια πολλά! Σου εύχομαι από καρδιάς κάθε μέρα να είναι άνοιξη για σένα από εδώ και πέρα! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, να περνάς υπέροχα!

• Μαζί με μία όμορφη λαμπάδα, ένα σοκολατένιο αυγό και ένα μικρό δωράκι στέλνω τις πιο θερμές μου ευχές στο καλόκαρδό μου βαφτιστήρι! Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη, ελπίδα και δύναμη σε κάθε σου βήμα! Ζήσε τη ζωή όπως την έχεις ονειρευτεί!

• Να θυμάσαι πως η ζωή είναι γλυκιά! Το φετινό Πάσχα να σου δώσει τη δύναμη να πας κόντρα σε κάθε δυσκολία. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η δική σου ευτυχία! Να χαμογελάς και να κοιτάς πάντα μπροστά με βάρκα την ελπίδα!

• Καλό Πάσχα αγγελούδι μου! Η νονά θα είναι πάντα εδώ για οτιδήποτε και αν χρειαστείς! Το φως της Ανάστασης να σου δώσει τη δύναμη και την ευλογία να λάμψεις στο ταξίδι της ζωής! Να περνάς όμορφα με όλους όσους αγαπάς!

*** ΔΕΙΤΕ: Ευχές για το Πάσχα ΕΔΩ

*** ΔΕΙΤΕ: Πασχαλινές Ευχές για Χριστός Ανέστη ΕΔΩ

*** ΔΕΙΤΕ: Πασχαλινές ευχές στη νονά ΕΔΩ

*** ΔΕΙΤΕ: Ευχές για Καλή Ανάσταση ΕΔΩ

Ευχές για Πάσχα σε βαφτιστήρι – trikala365.gr

Δείτε Σχετικά Άρθρα της κατηγορίας “ΕΥΧΕΣ” η επισκεφθείτε τη σελίδα Trikala365.gr/Magazine

Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

trikala365.gr

Δείτε επίσης

Δείτε τα τελευταία δημοσιεύματα
Back to top button