Εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο | 23,24,25-10-20

Πολυχώρος Πολιτισμού στο κέντρο της πόλης… Ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις κτλ.

Εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – Ολες οι επερχόμενες Δράσεις …ταξινομημένες στο trikala365.gr – Ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές εκδηλώσεις κτλ.

Προσεχείς εκδηλώσεις

Με «Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη»

Την αυλαία των θεατρικών παραστάσεων στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων “Αθανάσιος Τριγώνης”, στην εποχή του covid 19, ετοιμάζονται να σηκώσουν τρεις καλλιτέχνες την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.

Ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Βασίλης Νανάκης, ο μουσικοσυνθέτης Μικές Σακελλίου και ο εικαστικός Χρήστος Καραμέρος παρουσιάζουν στο θεατρόφιλο κοινό των Τρικάλων το «Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη».

Πρόκειται για έργο του σπουδαίου βρετανού δημιουργού Άλαν Μπένετ σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ.

Η παράσταση θα δοθεί με πλήρη τήρηση όλων των κανόνων και μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και με την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η υπόθεση

Ο Γκράχαμ, ένας Άγγλος εργένης πενηντάρης, ζει μια ιδιαίτερη, αλλά ήσυχη και κατά τους τύπους ζωή, προσκολλημένος ακόμη στη μητέρα του.

Αυτή την οικογενειακή γαλήνη, έρχεται να διαταράξει μια απρόσμενη συνάντηση στο δρόμο με ένα παλιό φλερτ της μητέρας που αναζοπυρώνεται και φτάνει στα πρόθυρα του γάμου.

Οι εξελίξεις αυτές απειλούν τη ζωή και τον εύθραυστο ψυχισμό του, ιδιαιτέρως μπροστά στην προοπτική να εξαναγκαστεί να μετακομίσει από το σπίτι του ώστε να ζήσει εκεί η μητέρα με το νέο της σύζυγο.

Για καλή τύχη του Γκράχαμ, η μοίρα αποφασίζει να τον σώσει ώστε να συνεχίσει τη φυσιολογική, αν και νοσηρή ζωή του, υπό την γλυκιά “τυραννία” της μητέρας του.

Συντελεστές

-Σκηνοθέτης/ηθοποιός: Βασίλης Νανάκης

-Πρωτότυπη μουσική σύνθεση/Μουσικός επί σκηνής: Μικές Σακελλίου

-Σκηνικά/κοστούμια: Χρήστος Καραμέρος

-Κατασκευή ρούχων: Άννα Ντιντή

-Παραγωγή: Quantum Body Athens Butoh dance Group – Θέατρο Επίκεντρο

Ημέρες παραστάσεων:

Παρασκευή 23, Σάββατο 24, Κυριακή 25, Πέμπτη 29, και Παρασκευή 30 Οκτωβρίου στο Πνευματικό κέντρο Τρικάλων στις 9.30 το βράδυ.

Εισιτήριο: 10 ευρώ κανονικό, 8 ευρώ για μαθητές, σπουδαστές και ανέργους

ΠΑΤΗΣΤΕ στον παρακάτω σύνδεσμο για να βγάλετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο:

https://www.ticketservices.gr/…/patataki-mesa-sti-zaxari/

Μπορείτε επίσης να απευθύνεστε και στο τοπικό κατάστημα Public.

Εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο – trikala365.gr +
Back to top button