Έκοψαν την πίτα τους στους λόφους της “Τρίκκης” | ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Έκοψαν την πίτα τους στους λόφους της “Τρίκκης” Μια γυναίκα, η Αριάδνη ήταν αυτή που μας υποχρέωσε να κόψουμε την πίτα της νέας χρονιάς χαμηλά και όχι κάπου ψηλότερα όπως θα επιθυμούσαμε.

Και πάλι καλά εδώ που τα λέμε, αφού το πολύ κρύο και το χιόνι θα μπορούσε και να μας αναγκάσει να αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για την προηγούμενη Κυριακή εκδήλωση.

Τιμώντας την παράδοση που επιτάσσει να επιλέγουμε κάθε φορά διαφορετική τοποθεσία, για 17η συνεχή χρονιά, ένας διαφορετικός χώρος φιλοξένησε την εκδήλωσή μας. Ήταν η σειρά των λόφων βόρεια του οικισμού «Τρίκκη» να δεχθεί το πλήθος των μελών και φίλων του συλλόγου που αψηφώντας το κρύο γέμισαν την πλαγιά, ζεσταίνοντας την ατμόσφαιρα με τα χαμόγελα και τις ευχές τους.

Και αφού η παράδοσή μας απαιτεί πεζοπορία μέχρι το σημείο κοπής, μια ευάριθμη ομάδα μελών ξεκίνησε από το κέντρο της πόλης μας και ακολουθώντας σύντομη πορεία μέσω του οικισμού «Τρίκκη» έφτασε στην κορυφή του λόφου όπου ήδη είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.

Η μικρή τελετή ξεκίνησε με σύντομη ομιλία του προέδρου του Δ.Σ. Δημήτρη Μπουρνάζου που ευχήθηκε καλή ορειβατική χρονιά και ευόδωση των στόχων του συλλόγου. Στη συνέχεια έκοψε την πίτα καλώντας τους μικρούς μας φίλους να πάρουν πρώτοι το κομμάτι τους και να γευθούν τα εδέσματα που υπήρχαν στο τραπέζι.

Στο τέλος δόθηκαν τα δώρα στους τυχερούς που βρήκαν τα νομίσματα. Αυτά ήταν προσφορά της εταιρείας “WOODLAND” του κ. Αλέκου Τζιώρα και των καταστημάτων του κ. Κων/νου Κανταρτζή, του κ. Σωτήρη Σιάτρα, του κ. Αλέξανδρου Μπαλωμένου και του κ. Θανάση Τέλλιου τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

Επίσης ο σύλλογος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους χορηγούς του έντυπου προγράμματος της νέας χρονιάς. Πρόκειται για τις γαλακτοβιομηχανίες «ΤΡΙΚΚΗ», «ΟΛΥΜΠΟΣ» και το κατάστημα υποδημάτων «JABIC».

Το πρόγραμμα διατίθεται από τα γραφεία του συλλόγου (Σύλλογος Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων) μας σε κάθε ενδιαφερόμενο, στις ώρες λειτουργίας τους. (trikalasport.gr)

Έκοψαν την πίτα τους στους λόφους της “Τρίκκης”

Back to top button
Close