Εκστρατεία αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών

Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών μπροστά στις ανάγκες αίματος από ασθενείς αδελφούς μας πού είναι μεγάλες, διοργανώνει εκστρατεία αγάπης με προσφορά αίματος.

Εκστρατεία αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών – Παρακαλεῖσθε νά προσέλθετε καί ἁπλόχερα νά τήν δώσετε εἰς τούς πάσχοντας ἀδελφούς μας.

– Η αιμοδοσία είναι ένα πνευματικό γεγονός και υπόθεση καρδιάς.

– Είναι η τελειότερη μορφή Χριστιανικής αγάπης και ισότητας και προβάλλει τον άνθρωπο.

– Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου Δ Ω Σ Ε  Λ Ι Γ Ο  Α Ι Μ Α.

Από σένα δεν στερεί τίποτε, ενώ στον διπλανό σου προσφέρει πολλά.

Είναι ιατρικώς αποδεδειγμένο ότι ποσσοτικώς τουλάχιστον το αίμα πού δίνεις αναπληρώνεται στον οργανισμό μέσα σε λίγες ώρες.

Σε πολλές δε περιπτώσεις η αιμοδοσία είναι και ιδιαίτερα ευεργετική για την υγεία.

– Μέχρι σήμερα ισχύει το εξής μέτρο: «προσφορά μικρή, ζήτηση πολύ μεγάλη». Γιατί να μη συμβάλλουμε στην αντίστροφή του; Να προσφέρουμε άφοβα, ώστε να φαίνεται δυσανάλογα μικρή η ζήτηση σε αίμα.

– Για όλα αυτά συνεννοήσου με τον εφημέριο της Ενορίας σου για να σε εγγράψει στην κατάσταση εθελοντών αιμοδοτών, την οποία υποχρεούται να υποβάλλει στην Μητρόπολη.

Μην καθυστερείς και ειδοποίησε και τούς συγγενείς, φίλους, γνωστούς σου να κάνουν τό ίδιο.

Ὑπογραμμίζεται ότι, όσοι θέλουν μπορούν να προσέλθουν στο Νοσοκομείο (Τμήμα αιμοδοσίας) και να δώσουν αίμα, όποτε θέλουν τονίζοντας ότι είναι για την Τράπεζα αίματος της Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, ώστε να γίνει η χρέωση σωστά.

Εκστρατεία αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών
Back to top button
Close