Ο Κόσμος γύρω μας

Ένοπλοι απήγαγαν 20 παίκτες ομάδας ποδοσφαίρου και ζητούν λύτρα

Στις έρευνες των Αρχών συμβάλουν και στρατιωτικά ελικόπτερα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Ένοπλοι απήγαγαν 20 παίκτες ομάδας ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου Buea στο Καμερούν, την ώρα που έκαναν προπόνηση στο γήπεδο.

«Έκαναν προπόνηση για έναν αγώνα όταν οι απαγωγείς τους άρπαξαν από το γήπεδο», δήλωσε στο CNNi ο σύμβουλος του πανεπιστημίου Νγκόνο Χοράς Μάνγκα.

Οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τις Αρχές του πανεπιστημίου και απαίτησαν λύτρα για την απελευθέρωση των φοιτητών. Ο Μάνγκα δεν έδωσε παραπάνω πληροφορίες για το ποσό που ζητήθηκε, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας.

Ο προπονητής των νεαρών στο ποδόσφαιρο, Νίκολας Ασονγκού δήλωσε στο CNNi ότι η απαγωγή έγινε στις 7:30 το πρωί της Τετάρτης. «Άργησα να πάω εκείνη τη μέρα. Έφτασα στις 9:30 και με ενημέρωσαν για το περιστατικό».

Ο Ασονγκού είπε ακόμη ότι σύμφωνα με όσα του είπαν αυτόπτες μάρτυρας, την ώρα που έκαναν προπόνηση οι μαθητές του, στο γήπεδο βρισκόντουσαν 25 άτομα, ωστόσο οι δράστες άρπαξαν μόνο τους παίκτες, διατάζοντας τους να τους ακολουθήσουν.

Ένοπλοι απήγαγαν 20 παίκτες ομάδας ποδοσφαίρου και ζητούν λύτρα

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Back to top button