Το είδες αυτό;

Εντυπωσιακό Show Aerial Fitness στον Καταρράκτη Παλαιοκαρυάς!!! | ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τοξωτή Γέφυρα και στους Καταρράκτες Παλαιοκαρυάς, έλαβε χώρα ένα ιδιόμορφο Show, το αποκαλούμενο Aerial Fitness.

Εντυπωσιακό Show Aerial Fitness στον καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς!!! Η Show Woman κα Βάσω Οικονόμου, δασκάλα του Aerial Fitness της σχολής «The Room» με έδρα της την Αθήνα, επέλεξε σήμερα ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα.

Με ακροβατικά & κινήσεις που έκοβαν την ανάσα, εντυπωσιάζοντας όσους κατάφεραν να παραβρεθούν στον χώρο της τοξωτής γέφυρας στον καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς.

Ο ειδικός εξοπλισμός είχε στηθεί στο επάνω μέρος της γέφυρας, ενώ το ειδικό πανί που χρησιμοποίησε η αθλήτρια, αιωρείτο εξ αυτής από ύψος 6 μέτρων περίπου, με φόντο τον καταρράκτη & κρύα νερά του Πορταϊκού.

Το Aerial Fitness, ή άλλως πως, εναέρια ακροβατική γυμναστική, είναι είδος εναέριου ακροβατικού χορού, με την χρήση ακροβατικών πανιών,ο οποίος σου επιτρέπει να ελίσσεσαι, να χορεύεις, να πραγματοποιείς πτώσεις που κόβουν την ανάσα και να κάνεις εναέρια ακροβατικά σε μικρό ή μεγάλο ύψος, αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας.

Όπως μας εξήγησε η κα Βάσω Οικονόμου, η οποία πραγματοποίησε αυτό το μοναδικό & ιδιόμορφο θέαμα, πρόκειται για μία απαιτητική μορφή άσκησης, στην οποία συνδυάζεις τις ικανότητες ενός έμπειρου χορευτή κι ενός ακροβάτη & συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Yoga και του Pilates,  με ακροβατικές κινήσεις και υπόσχεται πολλά.

Εκτελείται με τη βοήθεια ενός ειδικού πανιού το οποίο κρέμεται από κάποιο σημείο, 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων σαν αυτό που χρησιμοποιείται στα εναέρια ακροβατικά.

Δείτε το βίντεο

Εικόνες από το show

Δείτε πλούσιο φώτο-ρεπορτάζ στο: pylinews.gr

Εντυπωσιακό Show Aerial Fitness στον Καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς!!!

*** Δείτε τα Τελευταία Δημοσιεύματα για τα Τρίκαλα,  Ειδήσεις που μας αφορούν, Ειδήσεις - Γεγονότα, από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο Trikala365.gr
Tags
Back to top button