«Επικοινωνία στην Οικογένεια» Σεμινάριο για γονείς από τον ΟΚΑΝΑ Τρικάλων

Νέος  κύκλος «Ομάδας Γονέων» πρόκειται να υλοποιηθεί στα Τρίκαλα από το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Ν. Τρικάλων (ΟΚΑΝΑ) με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Παρέμβασης».

«Επικοινωνία στην Οικογένεια» Σεμινάριο για γονείς από τον ΟΚΑΝΑ Τρικάλων – Το σεμινάριο αφορά γονείς που έχουν παιδιά στην προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικία και ονομάζεται «Επικοινωνία στην Οικογένεια».

Βασικός στόχος του, είναι η ενίσχυση και ενθάρρυνση των γονέων στο δύσκολο και πολύπλοκο έργο τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες της ζωής μας.

Ο κύκλος εκπαίδευσης περιλαμβάνει 4 δίωρες συναντήσεις με συχνότητα μια φορά την εβδομάδα, έχει  βιωματικό χαρακτήρα και η συμμετοχή των γονέων είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων οι γονείς θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με άλλους γονείς και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν:

την επικοινωνία και τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια

την αξία των ορίων-επίλυση συγκρούσεων

την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών

την εξάρτηση (αλλά και νέες μορφές εξάρτησης όπως του διαδικτύου) και τους παράγοντες που μέσα στην οικογένεια μπορεί να λειτουργήσουν προστατευτικά

Προεφηβεία – Εφηβεία

*** Επειδή υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής :  Δ/νση Βίκτωρος Ουγκώ 2-Πλατεία Χατζηπέτρου ή στο τηλέφωνο :2431 0 75555

«Επικοινωνία στην Οικογένεια» Σεμινάριο για γονείς από τον ΟΚΑΝΑ Τρικάλων

Back to top button
Close