Φυλάκιση 3 ετών σε Τρικαλινό δικηγόρο για πλαστογραφία!!!

Φυλάκιση 3 ετών σε Τρικαλινό δικηγόρο για πλαστογραφία!!! – Με τη βαρύτατη ποινή φυλάκισης 3 ετών (με τριετή αναστολή) καταδικάστηκε χθες δικηγόρος των Τρικάλων από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας που τον έκρινε ένοχο για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση, απιστία δικηγόρου κατ’ εξακολούθηση δια παραλείψεως τελεσθείσα και απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Μια απόφαση που επιβλήθηκε ερήμην καθώς ο Τρικαλινός δικηγόρος όχι μόνο δεν παρέστη χθες στο δικαστήριο, αλλά ούτε καν εκπροσωπήθηκε όπως – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – έπραξε και στις προηγούμενες συνεδριάσεις όπου αναβλήθηκε η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Νόμος Κατσέλη

Δικηγόρος ο οποίος όχι μόνο εισέπραξε χρήματα για να αναλάβει την υπόθεση του 46χρονου, χαμηλόμισθου δημοσίου υπαλλήλου και εντολέα του για να τον εντάξει στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Νόμος Κατσέλη) και τον διεβεβαίωνε ότι παρακολουθεί την υπόθεση, αλλά του παρέδωσε κιόλας δικαστική απόφαση με την οποία ο 46χρονος δήθεν εντάχθηκε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου.

Για να διαπιστώσει προς λύπη του πως η απόφαση του Ειρηνοδικείου που έχει στα χέρια του είναι πλαστή και πως ο δικηγόρος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, του έδωσε υπαρκτή απόφαση η οποία ωστόσο αφορούσε άλλο πολίτη, με τον δικηγόρο να έχει πλαστογραφήσει τα στοιχεία του.

Β. Κακάρας Ελευθερία

Φυλάκιση 3 ετών σε Τρικαλινό δικηγόρο για πλαστογραφία!!! – trikala365.gr

– Δείτε: η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ στα Τρίκαλα η επισκεφθείτε τη σελίδα ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ

– Ακολουθήστε το Trikala365.gr στο Google News  για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Ροή Δημοσιευμάτων

Back to top button